LED SCHERM HUREN FRANKFURT

Frankfurt is niet alleen de financiële hoofdstad van de Europese Unie; het is bovendien een stad waar veel belangrijke internationale vakbeurzen plaatsvinden. Mocht u hier binnenkort deelnemen aan een expositie, dan is er u ongetwijfeld veel aangelegen om uw bedrijf en producten op een goede manier te presenteren. Het huren van een groot led scherm kan u hierbij een handje helpen. Onze ledwalls zijn namelijk eye catchers met een enorme aantrekkingskracht, welke u de mogelijkheid bieden uw promotiefilms op een mooie manier weer te geven.

LED SCHERM FRANKFURT MESSE

In de Frankfurt Messe vinden jaarlijks talrijke vakbeurzen plaats. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden als u een led scherm wilt huren voor uw beursstand in een van de beurshallen op dit enorme beurscomplex.

BEELD – LICHT – GELUID HUREN

Als gespecialiseerd audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij eveneens televisies, verlichting, geluidsinstallaties of truss constructies faciliteren voor uw beursstand. Graag brainstormen met u over uw project.

CONCURRERENDE TARIEVEN

Wij werken met topkwaliteit led schermen, welke u voor een scherpe prijs kunt huren. Omdat wij ook nog eens met zeer scherpe tarieven werken voor montage/demontage en transport, garanderen wij een eerlijke prijs.

led screen during achema exhibition congress frankfurt
led scherm in duitsland. Zoekt u een scherm voor projecten in frankfurt, nurnberg of munchen?

Wij hebben door de jaren heen zeker tien keer de Frankfurt Messe bezocht, wij zijn dus precies hoe er op deze locatie word gewerkt. Op bovenstaande afbeeldingen ziet u twee foto’s, geschoten tijdens internationale vakbeurzen in Frankfurt, van projecten waarbij gebruik gemaakt werd van een indoor led scherm van Grootbeeldscherm.nl. Is uw interesse gewekt? Voel u dan vrij contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS IN FRANKFURT?
WIJ HEBBEN HIER AL VAKER EEN GROOT SCHERM GEPLAATST VOOR INTERNATIONALE BEURZEN