LED SCHERM HUREN FRANKFURT

Wilt u een led scherm huren tijdens een beurs in Frankfurt? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Een keuze voor Grootbeeldscherm.nl betekent namelijk dat u kiest voor kwaliteit voor een goede prijs bij een led scherm specialist met ruim vijftien jaar praktijkervaring. De combinatie van prijs, kwaliteit en kennis zorgde er voor dat wij al voor talrijke bedrijven een led scherm in Frankfurt hebben mogen leveren.

Wij zorgen voor algehele ontzorging tijdens het gehele traject; tijdens de voorbereidingen voorzien wij u van advies, op- en afbouw wordt door onze professionals verricht en na oplevering heeft u ruimschoots de tijd om vragen te stellen over de geleverde apparatuur. Wij garanderen een gebruiksvriendelijke opstelling; zodat u de producten in Frankfurt eenvoudig zelf kunt bedienen.

led screen during achema exhibition congress frankfurt
led screen during automechanika at the frankfurt messe
led scherm in duitsland. Zoekt u een scherm voor projecten in frankfurt, nurnberg of munchen?

Zoekt u een leverancier waar u meer dan alleen een led scherm kunt huren? Als onderdeel van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij uw stand in Frankfurt namelijk eveneens voorzien van licht, geluid, truss constructies en vele andere producten. Klinkt dit u goed in de oren en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten en dienstverlening? Neem contact met ons op en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS IN FRANKFURT?
WIJ HEBBEN HIER AL VAKER EEN GROOT SCHERM GEPLAATST VOOR INTERNATIONALE BEURZEN