LED SCHERM HUREN GELDERLAND

Wilt u een LED Scherm huren voor een leuk project in Gelderland? Grootbeeldscherm.nl behoort tot de meest specialistische en ervaren LED Scherm verhuurders van ons land. In de afgelopen decennia hebben wij al op veel locaties in de provincie Gelderland projecten mogen voorzien van bijvoorbeeld een led wall of kwalitatief hoogwaardig hoogwaardig audiovisueel totaalpakket. In de steden Arnhem, Nijmegen & Apeldoorn; maar eveneens in bijvoorbeeld de Betuwe en Achterhoek. Meer hierover leest u op deze pagina.

LED SCHERM HUREN ARNHEM

Onze apparatuur werd tijdens diverse projecten in en rondom Arnhem gebruikt; zo plaatsten wij 2 led schermen met 22,75m2 beeldoppervlak in het Gelredome, het grootste theater van Gelderland, t.b.v. een spetterende show.

LED SCHERMEN IN APELDOORN

Diverse klanten besloten een ledscherm bij ons te huren voor projecten in Apeldoorn. Onze led walls bleken onder andere van waarde tijdens de Traineebattle bij Radio Kootwijk en de Giro d’Italia in 2016.

BETUWE EN DE ACHTERHOEK

Er werd naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze producten tijdens feestelijke gelegenheden in de betuwe, achterhoek e.a. locaties in Gelderland. Denk aan live weergave van sportevenementen en koningsdag.

led scherm huren arnhem - gelderland. concerten in het gelredome
Mobiel LED Scherm in de Betuwe tijdens Koningsdag
led scherm huren gelderland - drive in musical nijmegen
LED Scherm Huren Gelderland - Outdoor Presentatie Radio Kootwijk, Apeldoorn

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET HUREN

Veel partijen kiezen er het liefst het geluid, verlichting, een led scherm en eventueel podium te huren bij een en dezelfde leverancier. Wij bieden u deze mogelijkheid; Grootbeeldscherm.nl is namelijk een onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf. Profiteer van korte lijnen en gunstige tarieven. Hiernaast ziet u een bondig overzicht van projecten n Gelderland waarbij gebruik gemaakt werd van onze producten.

LED SCHERM VERHUUR ERVARINGEN IN GELDERLAND

> Giro d’Italia, Apeldoorn
> MusicShow, Gelredome Arnhem
> Traineebattle Radio Kootwijk, Apeldoorn
> Drive-In Bioscoop Eindmusical groep 8, Nijmegen
> Diverse projecten in omgeving van Zutphen & Lochem
> EK Voetbal, Koningsdag, evenementen Betuwe & Achterhoek

MAAK KENNIS MET ONS TEAM EN ONZE PRODUCTEN

Het betreft hierboven slechts een beknopte samenvatting van onze werkzaamheden in uw provincie. Mocht u voor een ander type project een tv of led scherm willen huren, bijvoorbeeld voor events in Barneveld of Hoevelaken, dan kunt u vanzelfsprekend eveneens bij ons terecht. Wij hopen in ieder geval een aardig beeld te hebben geschetst van onze ervaring in Gelderland. Wilt u echter nog aanvullende informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Daarnaast bent u welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie, zodat u precies weet wat u van onze producten kunt verwachten.

Groot LED Scherm huren voor uw evenement in Gelderland?
Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u meer informatie kunnen geven