LED SCHERM HUREN GENT

Neemt u deel aan een beurs in de Flanders Expo te Gent? Dan kunt u er voor kiezen om een groot led scherm te huren om extra aandacht te vestigen op uw stand. Indien gewenst kunnen wij u hier mee van dienst zijn, wij beschikken namelijk over veel ervaring in Gent en hebben afgelopen jaren diverse led schermen op verschillende manieren in beursstands geplaatst.

LED BEURSWAND IN GENT

Tijdens de Polyclose Gent plaatsten wij een fraaie led beurswand met een beeldoppervlak van maar liefst 21 vierkante meter. Onze klant koos er tevens voor om de complete afwerking rondom het scherm door ons te laten verzorgen. Een kadersysteem is hier zeer geschikt voor.

LED SCHERM IN EEN WAND

Tijdens de Horeca Expo 2021 werd er gebruik gemaakt van een P2.6 led scherm, 3 meter breed en 2 meter hoog. Wij zorgden voor een gebruiksvriendelijke plug ’n play opstelling, waardoor alles iedere dag eenvoudig kon worden opgestart.

EEN LED SCHERM OPHANGEN

Wilt u een led scherm op grote hoogte in uw stand ophangen? Dan zullen wij gebruik maken van hanging bars, waarmee een led wall kan worden geplaatst aan bijvoorbeeld takels of een truss. Wij zorgen uiteraard voor een veilige installatie.

led scherm tijdens horeca expo in gent
led scherm huren belgie beurs gent brussel antwerpen

DE COMPLETE AUDIOVISUELE INVULLING VAN UW STAND IN GENT

Deze website is een onderdeel van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf. Wij bieden onze klanten zodoende de mogelijkheid om niet alleen een groot led scherm, maar eveneens kwalitatief hoogwaardig geluid, verlichting en/of een truss constructie te huren voor een beursstand. Zij profiteren niet alleen van onze scherpe huurtarieven, er kan eveneens geleund worden op onze professionele ondersteuning. Wij zullen de audiovisuele invulling tot in de puntjes verzorgen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de overige aspecten van uw beursdeelname.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Bent u er van overtuigd dat wij met onze led schermen, kennis en ervaring een bijdrage kunnen leveren aan een succesvolle beurs in de Flanders Expo te Gent? Neem dan geheel vrijblijvend met ons op om samen te filosoferen over de mogelijke audiovisuele invulling van uw stand. Na een goed gesprek, maken zenden wij graag een voorstel toe.

LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS IN GENT?
WIJ HELPEN U DE AANTREKKINGSKRACHT VAN UW STAND TE VERGROTEN.