LED SCHERM HUREN GORINCHEM

Het huren van een led scherm is een effectieve manier om uw beursdeelname in Gorinchem extra kracht bij te zetten. U zult profiteren van de enorme attentiewaarde, waardoor uw stand zonder twijfel in het oog zal springen van de meeste beursbezoekers. Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit van onze beeldschermen worden bedrijfsfilms haarscherp weergegeven.

MAATWERK OPLOSSING VOOR STANDS IN GORINCHEM

Wij kunnen onze led schermen op diverse manieren in uw stand verwerken; hierbij kunt u denken aan plaatsing op de vloer, in een wand, op een verhoogd plateau of hangend in bijvoorbeeld truss of takels. Kortom: Wij bieden maatwerk, zodat een scherm precies geplaatst wordt zoals u het in gedachten heeft.

GROOT LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Eveneens kunnen wij u van dienst zijn wanneer u niet alleen een groot scherm, maar ook verlichting en geluid voor uw stand wilt laten plaatsen door een specialist op het gebied van beeld, licht en geluid. Bovendien kunnen wij u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een fraaie truss constructie in uw beursstand in Gorinchem.

LED Scherm in stand tijdens beurs in Gorinchem

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE LED SCHERMEN HUREN TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Omdat wij al sinds 2007 led schermen verhuren, mogen wij onszelf tot de meest ervaren bedrijven van ons land rekenen. De rijke ervaring en het feit dat led walls onze core business zijn, zorgen er voor dat u kunt leunen over bovengemiddeld veel productkennis. Onze indoor videoschermen beschikken allen over onderscheidende specificaties welke de beeldkwaliteit ten goede komen. U bent van harte welkom bij ons aan de zaak voor een live demonstratie, zodat u zelf getuige kunt zijn van het mooie beeld op onze videowalls, welke u voor een scherpe prijs kunt huren.

EEN LED SCHERM HUREN VOOR UW STAND IN GORINCHEM?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE