LED SCHERM HUREN HAAKSBERGEN

Bent u op zoek naar een led scherm leverancier voor een project in Haaksbergen? Dan kunnen wij misschien wel iets voor elkaar gaan betekenen. Grootbeeldscherm.nl is namelijk onderdeel van een Twents bedrijf met led scherm verhuur als core business. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, welke u tegen een eerlijke prijs kunt huren. Al meerdere organisaties uit Haaksbergen besloten gebruik te maken van onze led schermen. Wij hopen dat na uw bezoek aan onze website een goed beeld hebt gekregen van de talrijke mogelijkheden.

led scherm en geluid in haaksbergen voor presentatie tijdens open dagen

INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN

Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten indoor, outdoor en mobiele led schermen. Hierdoor kunt u bij ons nagenoeg voor ieder project het meest geschikte led scherm huren. Kies voor een groot scherm met de hoogste lichtsterkte bij outdoor projecten of een videowall met de hoogste resolutie bij professionele presentaties.

WILT U EEN TELEVISIE OF BEAMER HUREN?

Wij kunnen ons voorstellen dat het huren van een led scherm niet bij ieder project noodzakelijk is. In dat geval bieden wij klanten de mogelijkheid te kiezen voor een beamer met projectiescherm of televisie met standaard. Voor beide type producten geldt dat ze geleverd kunnen worden in diverse soorten en maten.

led scherm en geluid bij presentatie in haaksbergen

LEVERANCIER VAN LICHT, GELUID EN PODIA

Grootbeeldscherm.nl is een handelsnaam van een allround audiovisueel verhuurbedrijf; U kunt er bij ons voor kiezen om ook geluidsinstallaties, verlichting en/of een podium te huren. Al deze producten worden door onze professionals regelmatig geplaatst voor o.a. sportevenementen, presentaties en feestelijke gelegenheden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten en dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij samen kunnen werken aan uw project.

LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HAAKSBERGEN?
LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN, DIENSTVERLENING EN ERVARING IN UW STAD