LED SCHERM HUREN HAARLEM

Wilt u een led scherm huren voor uw project in Haarlem? Wij kunnen ons voorstellen dat u dit het liefst doet bij een specialistisch bedrijf die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Kiest u voor Grootbeeldscherm.nl, dan kiest u voor een bedrijf met led scherm verhuur als core business. Al sinds 2007 plaatsen wij onze led schermen voor bedrijven uit binnen- en buitenland in vele Europese landen. Door de jaren heen werd er ook in Haarlem en omgeving meermaals gebruik gemaakt van onze producten en dienstverlening.  

SCHERM IN BAVO KATHEDRAAL

Onze klant besloot een led scherm te huren voor presentaties in de Bavo Kathedraal te Haarlem. Dankzij de enorme helderheid, werden beelden ook in deze ruimte met veel daglicht krachtig weergegeven.

LED SCHERM IN DE LICHTFABRIEK

Tijdens een feest in de fraaie Lichtfabriek te Haarlem werd er gebruik gemaakt van een door ons geleverd indoor led scherm. De videowall werd op deze locatie ingezet als stage background op het hoofdpodium.

LED SCHERMEM HAARLEM E.O.

Onze led schermen werden ook regelmatig gehuurd voor projecten in de omgeving van Haarlem. Wij hebben bijvoorbeeld producten en diensten mogen leveren in o.a. Amsterdam, Bloemdaal, Zaandam, Hillegom en Lisse.

Groot LED Scherm in de BAVO Kathedraal te Haarlem
led scherm voor feest in lichtfabriek haarlem

WIJ LEVEREN LED SCHERMEN MET LICHT EN GELUID

Grootbeeldscherm.nl is een handelsnaam van een allround audiovisueel specialist. Het is bij ons dan ook mogelijk om niet alleen een led scherm, maar eveneens het licht en geluid voor uw evenement te huren. Indien gewenst kunnen wij u eveneens ondersteuning bieden op het gebied van onder andere podiumbouw, camerawerk, beeldregie, beeldverbinding en streaming. Onze professionals staan vol enthousiasme voor u klaar.

A-KWALITEIT LED SCHERMEN VOOR EEN GOEDE PRIJS

Led scherm verhuur is niet alleen ons werk, het is ook onze passie. Wij zijn perfectionisten, die pas voldoening halen uit een project als het optimale eindresultaat gerealiseerd wordt en klanten tevreden terugkijken op de samenwerking. Geen commerciële dozenschuivers, maar professionals die werken met de beste led schermen op de audiovisuele markt. Deze kunt u ook nog eens huren voor een goede prijs.

MEER OVER ONZE LED SCHERMEN EN DIENSTVERLENING

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze led schermen en dienstverlening? Voel u vrij contact met ons op te nemen; onze professionals staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en de mogelijkheden nader toe te lichten. Het lijkt ons leuk samen te brainstormen over de mogelijke invulling en het optimale resultaat voor uw project.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HAARLEM?
KIJK RUSTIG ROND EN LEER MEER OVER ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN