LED SCHERM HUREN HANNOVER

Organiseert u binnenkort een project of neemt u deel aan een evenement in Hannover en wilt u hier een groot led scherm voor huren? Dan is het wellicht goed om te weten dat wij bekend zijn in – en rondom – deze stad. Afgelopen jaren hebben wij in deze regio namelijk grote led walls mogen leveren bij uiteenlopende projecten in de beurshallen van de Hannover Messe, Tui ArenA en in opdracht van het Britse leger.

SHOWS TUI ARENA HANNOVER

Wij hebben meerdere jaren grote led schermen mogen plaatsen in de Tui Arena van Hannover. Onze klant gebruikte onze producten om live beelden groot in beeld te brengen, zodat het publiek de shows tot in detail kon volgen.

BEURZEN IN HANNOVER MESSE

Wij hebben vele led schermen mogen plaatsen in de beurshallen van het grote beurscomplex in Hannover. Meerdere bedrijven schakelden ons in om grote schermen in hun stand te plaatsen.

DE OMGEVING VAN HANNOVER

Ook in de buurt van Hannover werd in gebruik gemaakt van onze producten. Voorbeeld: Wij leverden een outdoor led wall en verzorgden de beeldregie tijdens een familiedag van het Britse leger in Bergen-Belsen

led scherm huren tijdens concenten in duitsland
led scherm tijdens feest in bergen belsen
led scherm in stand eurotier hannover messe - agritechnica
led walls tijdens presentaties beurzen bedrijven uit hasselt kampen olst

Bovenstaande afbeeldingen zijn slechts een paar voorbeelden van opstellingen in Hannover waar wij met onze led schermen aan hebben bijgedragen. In totaal plaatsten wij in 11 stands in de Hannover Messe grote schermen. In de TUI ArenA plaatsten wij 3 keer 2 led walls en ook elders in deze regio werden onze producten gebruikt. Informeer vrijblijvend als u meer informatie wilt ontvangen over deze referenties.

LED SCHERM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Grootbeeldscherm.nl is een handelsnaam van Holiday | Presentatie – Beeld – Licht – Geluid. Het is dan waarschijnlijk ook geen verrassing voor u dat wij de gehele audiovisuele invulling van beursstands kunnen faciliteren. Ook in Hannover werd er, naast ledschermen, meermaals gebruik gemaakt van onze: Truss constructies, verlichting, geluidsinstallaties en takels. Bijkomend voordeel: Als u meer dan alleen een led scherm voor uw stand huurt, profiteert u van mooie stapelkortingen.

Wij gaan graag met u in gesprek om te brainstormen over de mogelijke invulling van uw project in Hannover. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een brainstormsessie, daag ons uit een voorstel te maken of kom eens bij ons langs voor een live demonstratie van onze LED Schermen. 

GROOT LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HANNOVER
WIJ HEBBEN EEN VEEL ERVARING IN DEZE STAD TIJDENS O.A. BEURZEN, CONCERTEN EN FEESTEN