LED SCHERM HUREN HENGELO

Wilt u een groot led scherm huren voor projecten in Hengelo? Grootbeeldscherm.nl is een Twents bedrijf met als core business verhuur van onder andere televisies, led walls en beamers met projectieschermen. Onze producten worden al vele jaren gebruikt bij projecten in binnen- en buitenland. Graag gaan wij met u in gesprek om te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

LED SCHERM HUREN IN DE BUURT VAN HENGELO

Meerdere bedrijven in Hengelo kozen er voor een indoor led scherm bij ons te huren voor open dagen, presentaties en symposia. Bij concerten en sportwedstrijden in de buitenlucht werd er meermaals gekozen voor onze mobiele led schermen.

TELEVISIE, BEAMER EN PROJECTIESCHERM HUREN

Ook wanneer u een beamer met projectiescherm of televisie wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor al deze producten geldt; ze zijn te huur in diverse soorten en maten. Bij nagenoeg ieder project kunnen wij u zodoende de beste oplossing aanbieden.

led scherm en geluid tijdens export awards in wtc twente hengelo
mobiel led scherm in hengelo
led scherm tijdens jubileumsymposium in hengelo
led scherm tijdens open dag in hengelo

AUDIOVISUELE INVULLING HUREN VOOR UW PROJECT IN HENGELO

Wist u dat Grootbeeldscherm.nl een onderdeel is van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf? Hierdoor kunt u dus ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een partij die de beeldregie, streaming, verlichting en geluidsapparatuur voor uw project kan faciliteren. Meerdere bedrijven uit Hengelo kunnen inmiddels tot onze vaste klantenkring worden gerekend.

Wij zijn gevestigd in Wierden en leveren onze producen en diensten tegen eerlijke tarieven. Wij werken niet volgens een uurtje-factuurtje principe, waardoor u er op kunt vertrouwen dat u niet teveel betaald en achteraf niet met onaangename verrassingen te maken krijgt.

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u aanvullende informatie wenst te ontvangen. Wij staan u graag te woord om zo een goed beeld te geven van de talrijke mogelijkheden. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken, maar bent vanzelfsprekend ook welkom bij ons aan de zaak zodat u onze producten kunt bezichtigen.

LED SCHERM HUREN VOOR EVENEMENTEN IN HENGELO
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden