LED SCHERM HUREN HOOGEVEEN

Wilt u een led scherm huren voor uw project in Hoogeveen? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen. Wij behoren namelijk tot de meer ervaren led scherm verhuurders van ons land en plaatsen videoschermen bij vele projecten in binnen- en buitenland. Ook in Hoogeveen kozen meerdere organisaties er voor gebruik te maken van onze producten en dienstverlening. Meer hierover leest u op deze pagina.

PRESENTATIES IN HOOGEVEEN

Onze indoor led schermen werden gebruikt bij diverse presentaties. Bij bedrijven; maar ook bijvoorbeeld in de Tamboer. Men profiteerde hier van vlekkeloos beeld en goede zichtbaarheid bij daglicht.

DE RONDE VAN DRENTHE

Vele jaren waren wij in Hoogeveen om diverse grote led schermen te leveren welke gebruikt werden tijdens prestigieuze wielerkoersen georganiseerd door de Ronde van Drenthe. Tevens plaatsten wij hier vaak een podium.

HOOGEVEEN EN OMSTREKEN

Meerdere bedrijven en organisaties in de Gemeente Hoogeveen besloten bij ons een led scherm te huren of kopen. Zo werd onlangs nog een mobiele led scherm gehuurd voor een buitenbioscoop.

led scherm en geluid huren tbv promotie in drenthe
indoor led wall tijdens presentatie in Hoogeveen, Drenthe
led scherm en geluid huren presentatie Drenthe
mobiel led scherm en geluid huren bij openlucht bioscoop drenthe

WIJ LEVEREN OOK LICHT, GELUID EN PODIA

Grootbeeldscherm.nl maakt deel uit van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf met een decennialange ervaring. Meerdere organisaties uit Hoogeveen kozen er in het verleden voor om naast een led scherm ook het geluid, de verlichting of een podium bij ons te huren voor hun evenement. Voor al deze producten geldt; wij werken uitsluitend met A-kwaliteit.

PROFITEER VAN ONZE SCHERPE TARIEVEN

U kunt onze led schermen, geluidsapparatuur, verlichting en podia huren tegen een scherpe prijs. Daarnaast werken wij ook met scherpe tarieven op het gebied van dienstverlening, waardoor u onderaan de streep nooit teveel betaald. Wij hekelen een uurtje-factuurtje principe en zetten met liefde dat extra stapje om het beste resultaat te realiseren.

MEER WETEN OVER ONZE LED SCHERMEN?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze led schermen en/of dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op, onze professionals vertellen u graag meer over de talrijke mogelijkheden.

Bent u eens bij ons in de buurt? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om ons te bezoeken, zodat wij onze producten kunnen demonstreren. Als u getuige bent geweest van de beeldkwaliteit van onze producten, dan weet u precies wat u kunt verwachten als u een led scherm gaat huren. De koffie staat klaar.

wij leverden een groot scherm bij sportevenementen in assen coevorden emmen dwingeloo en roden
WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR UW PROJECT IN HOOGEVEEN?
ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN