LED SCHERM HUREN KEULEN

Neemt u deel aan een beurs in Keulen en wilt u graag een LED Scherm Huren om aandacht te trekken met uw beursstand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren namelijk al jarenlang LED Schermen in beursstands. Dit doen wij in vele Europese landen, zodoende strijken wij ook regelmatig neer in Keulen om onze producten en diensten te leveren.

LED SCHERMEN IN DE KOELNMESSE

Wij hebben reeds voor talrijke bedrijven een LED Scherm in beursstands mogen plaatsen. Dankzij onze rijke ervaring weten wij exact welke strenge veiligheidseisen van toepassing zijn in Keulen, hetgeen er voor heeft gezorgd dat door ons geplaatste producten in de Koelnmesse altijd zonder problemen zijn goedgekeurd.

AUDIOVISUELE ONTZORGING IN KEULEN

Geeft u de voorkeur aan een leverancier die de gehele audiovisuele inrichting van uw stand in Keulen kan verzorgen. Dan beperkt u de bezorgkosten en heeft u contact met slechts een aanspreekpunt. Wij kunnen deze partij voor u zijn; wij beschikken namelijk over een ruim assortiment op het gebied van beeld, licht, geluid en rigging.

LED Scherm Huren - LED Wall tijdens beurs in de Koelnmesse te Keulen
led screen rental cologne - trade show koelnmesse
led display in exhibition booth at the koelnmesse in cologne

ONTDEK OF WIJ IETS VOOR UW BEURSDEELNAME IN KEULEN KUNNEN BETEKENEN

Wij zijn een specialistisch bedrijf met ruim vijftien jaar led scherm verhuur ervaring. Onze focus ligt op kwaliteit, zonder hierbij het kostenplaatje uit het oog te verliezen. De combinatie van kennis, flexibiliteit, kwaliteit en betaalbaarheid heeft er voor gezorgd dat wij voor bedrijven van Zweden tot aan Cyprus een groot led scherm hebben mogen leveren. Denkt u dat onze led schermen ook een meerwaarde voor uw beursstand in de Koelnmesse te Keulen kunnen zijn? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden.

LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSDEELNAME IN KEULEN
BEDRIJVEN UIT BINNEN- EN BUITENLAND KOZEN VOOR ONZE DIENSTEN IN DE KOELNMESSE