LED SCHERM HUREN VOOR PROJECT IN LEEUWARDEN?

Uw genereert nog meer aandacht in Leeuwarden wanneer u besluit een LED scherm te huren bij Grootbeeldscherm.nl. Wij verhuren reeds sinds 2007 led walls en hebben onze producten en diensten mogen leveren voor meerdere bedrijven uit Friesland. Videoschermen uit ons assortiment bieden u een hoge beeldresolutie, briljante kleurweergave en een hoge helderheid. Goed nieuws; ze zijn tegen een concurrerende prijs te huur.

Wanneer u besluit gebruik te maken van onze producten en dienstverlening, dan kunt u rekenen op een gebruiksvriendelijke opstelling. U kunt het scherm zeer eenvoudig zelf bedienen, waardoor u zich in Leeuwarden volledig kunt richten op het promoten van uw bedrijf en producten. De mogelijkheden met plaatsing zijn divers, indien gewenst kunt u contact met ons opnemen om hier meer over te weten te komen.

Tevens kunt u bij ons aankloppen wanneer u buiten het huren van een led wall op zoek bent naar een leverancier voor bv. geluid, verlichting of truss constructie. Wij zijn een full scale AV-supplier en kunnen u bij al deze vraagstukken van diensten zijn. Dankzij constante innovaties beschikken wij op ieder vlak over de nieuwste apparatuur, waardoor wij u de beste audiovisuele invulling kunnen bieden.

LED Scherm in stand voor bedrijf uit Friesland
EEN LED SCHERM VOOR UW STAND IN DE WTC EXPO LEEUWARDEN?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE