LED SCHERM HUREN LIMBURG

Wilt u een LED scherm huren voor een project in Limburg? Grootbeeldscherm.nl kan zich zonder rekenen tot de meest ervaren led scherm verhuur bedrijven in de Benelux. Wij richten ons reeds sinds 2007 op de verhuur van grote schermen en hebben sindsdien ook led walls mogen leveren voor uiteenlopende projecten in de provincie Limburg. Meer hierover leest u op deze pagina. 

LED SCHERM HUREN IN EEN COMPLEET PAKKET

Wilt u meer dan alleen een groot videoscherm huren? Als onderdeel van een allround audiovisueel bedrijf bieden wij u de mogelijkheid de gewenste apparatuur te huren op het gebied van licht, geluid, video, staging en rigging. Een compleet audiovisueel pakket; hoe groter uw pakket, des te hoger is uw korting.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING IS BETAALBAAR

Organisatoren in Limburg kozen er voor gebruik te maken van onze producten en dienstverlening. Enerzijds vanwege onze kwalitatief hoogwaardige producten, anderzijds door onze rijke praktijkervaring. Het is bovendien goed om te weten dat wij professionele aanbieden tegen scherpe tarieven.

ONZE ERVARING IN LIMBURG

Diverse bedrijven en organisaties in zowel het Nederlandse als Belgische deel van Limburg besloten bij ons een groot led scherm te huren. Enkele van onze referenties in deze provincie hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

> Sportevenementen in Venray
> Schots Weekend in Alden Biesen
>  Diverse evenementen in Lommel
>  Music Show in de Ethias ArenA, Hasselt
>  EK/WK Voetbal in o.a. Tongeren & Voeren
>  Olympische tijdrit Dumoulin in Valkenburg
>  Concert Venlo & Openluchttheaters Limburg

ook een grote led wall huren voor evenementen in o.a. maastricht, venlo, heerlen of venray?
led scherm huren limburg
LED Scherm Huren Limburg - Venlo & Venray
led schermen tijdens shows in de ethias arena hasselt limburg

Bent u overtuigd van het feit dat onze producten en dienstverlening een meerwaarde kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het huren van een led scherm voor uw project in Limburg.

LED Scherm huren voor projecten in Limburg
Neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie