LED SCHERM HUREN NIJMEGEN

Bent u druk bezig met de organisatie van een project in Nijmegen en zoekt u nog een professioneel bedrijf waar u een LED Scherm kunt huren? Grootbeeldscherm.nl beschikt over 15 jaar led scherm ervaring en verhuurt led walls in diverse soorten en maten. Dankzij onze uitgebreide assortiment kunt u voor nagenoeg ieder type project een geschikt led scherm huren. Door de jaren heen hebben meerdere organisaties uit Nijmegen en omstreken er voor gekozen gebruik te maken van onze producten en dienstverlening.

SOORTEN LED SCHERMEN

Wij verhuren indoor, outdoor en mobiele led schermen. Van al deze productsoorten hebben wij meerdere opties beschikbaar. In totaal hebben wij meer dan honderd vierkante meter aan schermen staan.

UITEENLOPENDE PROJECTEN

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij per project bekijken welk scherm het meest geschikt is. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een concert beter een ander scherm gebruiken dan voor een presentatie of beursstand.

CONCURRERENDE TARIEVEN

Wij verhuren indoor led schermen welke tot de crème de la crème op de markt behoren, maar ook outdoor led schermen waarbij de focus iets meer op de prijs ligt. Mede dankzij onze tarieven, zijn wij door heel Europa actief.

led scherm huren nijmegen drive in bioscoop
led scherm huren openluchtbioscoop nijmegen

LED SCHERM HUREN IN EEN AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Wilt u niet alleen een led scherm, maar de complete audiovisuele invulling van uw project huren? Wij bieden u de mogelijkheid om apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid te huren bij één en dezelfde leverancier. Wij zijn namelijk onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf met ruim veertig jaar praktijkervaring. Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreid en gevarieerd productaanbod weten samen te stellen.

MEER INFORMATIE MBT ONZE PRODUCTEN EN ERVARINGEN

Heeft uw bezoek aan onze website er toe geleid dat u nieuwsgierig bent of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Het lijkt ons leuk u te informeren en samen te brainstormen over de mogelijke invulling die bij kan dragen aan een succesvol verloop van uw project.

WILT U LED SCHERMEN HUREN VOOR PROJECTEN IN NIJMEGEN?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP EN ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN