LED SCHERM HUREN NOORD-HOLLAND

Bent u betrokken bij de organisatie van een evenement in Noord-Holland en zou u hier graag een led scherm voor huren? Dan zijn wij misschien wel de partij waar u naar op zoek bent. Grootbeeldscherm.nl is namelijk een bedrijf met led scherm verhuur als core business. Onze producten worden al jarenlang gebruikt door zowel nationale als internationale bedrijven bij uiteenlopende projecten in Noord-Holland. Kijk rustig rond op onze website voor meer informatie over onze werkzaamheden in uw provincie.

BEURS IN NOORD-HOLLAND

Regelmatig reizen wij af naar de RAI in Amsterdam om beursstands van bedrijven uit binnen- en buitenland op te fleuren met een fraai led scherm. Op deze manier verhogen zij de attentiewaarde van hun stand.

PRESENTATIES NOORD-HOLLAND

Organisaties die een kwalitatief hoogwaardig led scherm zochten voor professionele presentaties in Noord-Holland, kwamen uit bij Grootbeeldscherm.nl. De boodschap van onze klanten werd perfect weergegeven.

PUBLIC VIEWING EK VOETBAL

In het verleden plaatsten wij grote schermen op diverse locaties in Noord-Holland tijdens een EK/WK voetbal, zodat mensen in grote getale in de buitenlucht konden genieten van het Nederlands Elftal.

Groot LED Scherm in de BAVO Kathedraal te Haarlem
grote led schermen in het scheepvaartmuseum amsterdam
led scherm in amsterdam voor een productpresentatie in het amstelhotel
led scherm beursstand ibc rai amsterdam

WIJ VERZORGEN DE HELE AUDIOVISUELE INRICHTING

In opdracht van onze klanten uit Noord-Holland verzorgden wij de complete audiovisuele invulling bij evenementen. Hierbij kunt u denken aan de complete geluidsinstallatie, verlichting, een led scherm en/of camerawerk plus beeldregie.

WIJ BIEDEN TOPKWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS

Aangezien wij streven naar de beste invulling van uw project, werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Dit gaat echter niet ten koste van de betaalbaarheid, wij werken namelijk met scherpe huurprijzen en eerlijke tarieven voor dienstverlening.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om al uw technische vragen te beantwoorden en te brainstormen over de best denkbare invulling van uw project. Om een goed beeld van de talrijke mogelijkheden te krijgen, kunt u natuurlijk ook een blik werpen op onze referentiepagina.

LED SCHERM HUREN VOOR UW PROJECT IN NOORD-HOLLAND?
ONTDEK WAT ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN