LED SCHERM HUREN OLDENZAAL

Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Oldenzaal waar u een groot led scherm kunt huren? Grootbeeldscherm.nl is een Twents bedrijf welke reeds sinds 2007 led schermen plaatst bij uiteenlopende projecten in vele Europese landen; wij behoren tot de meest specialistische en ervaren bedrijven van ons land. Door de jaren heen hebben wij ook led schermen opgebouwd in / voor een bedrijven uit Oldenzaal. Kijk rustig verder op onze website als u meer wilt weten over onze producten, dienstverlening en ervaring in uw stad.

WIJ VERHUREN DIVERSE SOORTEN LED SCHERMEN

Wij bieden u de mogelijkheid een modulair indoor of led scherm te huren. Bovendien kunt u er voor kiezen gebruik te maken van een mobiel led scherm, welke snel na aankomst in gebruik genomen kan worden. In Oldenzaal werd er besloten gebruik te maken van onze producten gedurende o.a. presentaties, public viewing en beurzen.

BEAMERS EN TELEVISIES GELEVERD IN OLDENZAAL

Bent u op zoek naar een ander type scherm dan een groot led scherm? Weet dan dat u eveneens bij ons kunt aankloppen wanneer u een beamer met projectiescherm of televisie wilt huren. Ook deze type producten hebben wij in het verleden vaak mogen plaatsen voor bedrijven uit Oldenzaal.

led scherm en geluid in oldenzaal - presentatie vastgoedproject

WIJ KUNNEN DE GEHELE AUDIOVISUELE INVULLING FACILITEREN

U kunt bij ons meer dan alleen een groot led scherm huren. Grootbeeldscherm.nl is een handelsnaam van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf; zodoende kunt u bij ons bijvoorbeeld ook de benodigde apparatuur huren op het gebied van licht en geluid. Tevens kunnen wij, indien gewenst, ondersteuning bieden in Oldenzaal op het gebied van onder andere rigging, podia en elektra.

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING?

Overweegt u gebruik te maken van een led scherm en denkt u dat wij misschien wel iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. Ook bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak als u onze schermen eens rustig wilt bekijken.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR UW PROJECT IN OLDENZAAL?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN