LED SCHERM HUREN OVERIJSSEL

Wilt u een groot LED scherm huren voor een evenement in Overijssel?  Grootbeeldscherm.nl is een led scherm verhuur specialist welke zich centraal in de provincie Overijssel heeft gevestigd. Dankzij meer dan 12,5 jaar ervaring behoren wij tot de meest ervaren spelers in onze regio. Dankzij onze centrale ligging en rijke praktijkervaring besloten vele bedrijven en organisaties bij ons een groot LED Scherm te huren voor uiteenlopende projecten.

EEN GROOT LED SCHERM HUREN VOOR UITEENLOPENDE PROJECTEN

Wij beschikken over een ruim assortiment videoschermen, waardoor u bij ons voor nagenoeg ieder project het meest geschikte led scherm kunt huren. Zo zijn onze high-resolution indoor LED Schermen een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld presentaties, beurzen en concerten. Onze outdoor- en mobiele LED Schermen zijn uitermate geschikt voor evenementen in de openlucht; ze zijn namelijk waterdicht en beschikken over voldoende lichtsterkte om goed zichtbaar te zijn als er zonnestralen op het scherm stralen.

LED Scherm Huren Overijssel - Bouwen met Staal, Twente
Groot LED Scherm Huren Overijssel - Presentatie Enschede, Twente
LED Wall, podium, licht en geluid huren voor presentaties in Overijssel

MAAK KENNIS MET GROOTBEELDSCHERM.NL EN ZIJN PRODUCTEN

Bent u als ondernemer in Overijssel benieuwd naar de mogelijkheden welke een LED Scherm u biedt? Dan is het wellicht fijn om te weten dat u niet ver hoeft te zoeken. Dankzij onze centrale ligging in de provincie zijn wij namelijk dichtbij. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak om de prestaties van onze producten met eigen ogen te komen aanschouwen. U weet dan precies welk vlees u in de kuip heeft.

EEN LED SCHERM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wilt u meer dan alleen een LED Scherm huren voor uw project in Overijssel? Grootbeeldscherm.nl is een website van een allround audiovisueel verhuurbedrijf, welke vele producten op het gebied van beeld, licht, geluid, podiumtechniek en rigging onder een dak heeft staan. Wij zijn hierdoor in staat de complete audiovisuele inrichting voor uw project te verzorgen. Onze complete audiovisuele pakketten zijn verrassend scherp geprijsd.

Mobiel LED Scherm Huren Overijssel - Nacht van Hengelo
Mobiel LED Scherm Huren - WK Voetbal
Mobiele LED Wall Huren Overijssel - Omgeving Almelo, Twente

KORT OVERZICHT VAN ONZE LED SCHERM ERVARING IN OVERIJSSEL

Overweegt u een LED Scherm te huren, maar weet u nog niet exact wat u kunt verwachten wanneer gebruik gaat maken van onze LED schermen? Kijk dan eens naar enkele referenties uit onderstaande lijst; daar ziet u enkele projecten in Overijssel waarbij gebruik gemaakt werd van onze led walls.

> Presentatie nieuwe Porsche 911
> Wielerkoers Ronde van Overijssel
> Wielerkoers Ronde van Twente
> Troonswisseling
> EK/WK Voetbal
> NK Veldrijden
> Presentaties Andre Kuipers
> Uitslagenavond Verkiezingen
> Nieuwjaarsfestival Gemeente Almelo
> Nacht van Hengelo
> Presentatie WEC Twente
> Green Vibrations Festival
> The Passion Deventer
> Avondsessie Bouwen met Staal
> Presentaties / Open dagen
> Multicultureel Festival
> Diverse vakbeurzen

Porsche Centrum Twente
Rijssen & Holten
Enter
Wierden & Nijverdal
Oldenzaal, Ommen & Kampen
Hellendoorn, Salland
Rijssen & Vriezenveen
Almelo & Rijssen
Almelo
Hengelo
Enschede
Enschede
Deventer
Rijssen
Haaksbergen
Enschede
Hardenberg

LED Scherm huren voor uw evenement in Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden