LED SCHERM HUREN VOOR BEURZEN IN PARIJS

Wij reisden meerdere keren af naar Frankrijk om stands welke in Parijs en Rennes werden geprepareerd voor aansprekende beurzen te voorzien van een prachtig led scherm, welke als eye catcher de aandacht zou trekken van tien- misschien wel honderdduizenden bezoekers van over de gehele wereld in onder andere het Parc des Exposition Villepinte Nord. Denkt u dat wij ook iets voor u kunnen betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

LED SCHERM MAISON OBJET

Wij plaatsten een led scherm van 2 x 2 meter in een stand voor de Maison Object in Parijs. Het scherm werd geplaatst recht tegenover een terras; een strategisch sterke plek waar het veel bekijks trok.

LED SCHERM SIMA PARIJS

Tijdens meerdere edities van deze belangrijke landbouwbeurs, werd er gebruik gemaakt van een led scherm en geluidsinstallatie welke door onze ervaren vakprofessionals  werden geplaatst.

ANDERE LOCATIES IN FRANKRIJK

Wij reisden niet alleen af naar Parijs, ook in Bretagne werd er gebruik gemaakt van onze producten. In Rennes plaatsten wij een led scherm en truss constructie voor een beursstand in de open lucht.

led scherm huren parijs beurs
led scherm en geluid tijdens beurs in parijs - parc des expositions in villepinte nord

WAAROM KIEZEN VOOR GROOTBEELDSCHERM.NL VOOR UW PROJECT IN PARIJS?

Het huren van een led scherm bij ons staat synoniem voor het huren van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij vinden een goede een goede prijskwaliteitverhouding belangrijk en hopen het huren van een led wall voor zoveel mogelijk partijen betaalbaar te maken. Onze tarieven waren dusdanig scherp, dat al meerdere bedrijven ons opdracht gaven een led scherm te bouwen in hun beursstand in Parijs.

INFORMEER OOK WANNEER U MEER DAN ALLEEN EEN LED SCHERM WILT HUREN

Als onderdeel van een full scale verhuurbedrijf bieden wij onze klanten eveneens de mogelijkheid het geluid, de verlichting of een truss constructie bij ons te huren. Meerdere klanten kozen bovendien voor een complete led beurswand, netjes afgewerkt. In deze situatie waren wij het enige aanspreekpunt voorafgaand en hoefde er geen complete stand te worden gebouwd.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN PROJECT IN FRANKRIJK?
OP DEZE PAGINA ZIET U ONZE LEDSCHERMEN IN ACTIE TIJDENS ENKELE VAKBEURZEN IN PARIJS