LED SCHERM HUREN RIJSSEN

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een led scherm kunt huren voor uw project in Rijssen? Wij zijn een in Wierden gevestigde onderneming welke tot de meest ervaren led scherm verhuurders van ons land behoort. Al sinds 2007 plaatsen wij led schermen voor talrijke projecten in binnen- en buitenland. Door de jaren heen hebben wij onze producten ook regelmatig in uw stad mogen opstellen.

led scherm tijdens theater college in rijssen
led scherm en geluid in rijssen
led scherm - beeld -licht - geluid - podium - rijssen
led scherm tijdens technologiedagen twente in rijssen

WIJ VERHUREN INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN

Bij bovenstaande projecten in Rijssen werd gekozen voor modulaire indoor led schermen. Deze worden opgebouwd met cabinets van elk 50 centimeter breed en 50 centimeter hoog, waarmee wij een scherm met het door u gewenste formaat kunnen creëren. Daarnaast beschikken wij eveneens diverse modulaire led walls en mobiele schermen, welke al snel na aankomst in gebruik kunnen worden genomen.

mobiel led scherm en geluid tijdens automodeshow in rijssen
mobiel led scherm + podiumwagen ronde van overijssel
mobiel led scherm bij de ronde van overijssel in rijssen
mobiel led scherm en geluidsinstallatie bij presentatie in rijssen

MEER INFORMATIE OVER PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Bovenstaande afbeeldingen zijn een kleine selectie van projecten in Rijssen waarbij gebruik gemaakt werd van onze producten. Wenst u gaarne meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze producten, dienstverlening en ervaring in uw stad? Neem vrijblijvend contact met ons op, Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de zaak om onze producten eens rustig te bekijken.

LED SCHERM HUREN VOOR UW PROJECT IN RIJSSEN
ONTDEK ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN