LED SCHERM HUREN ROTTERDAM

Wilt u een LED Scherm huren voor een aankomend evenement in Rotterdam? Grootbeeldscherm.nl heeft een zeer rijke ervaring in deze wereldstad en voorzien allerlei soorten projecten van een groot scherm, al dan niet in combinatie met apparatuur op het gebied van licht, geluid, video, truss en podiumtechniek. Op deze pagina kunt u nadere informatie vinden met betrekking tot projecten in de havenstad waarbij gebruik gemaakt werd van onze audiovisuele producten.

LED SCHERM BEURS ROTTERDAM

Wilt u een led scherm huren voor een beurs in Ahoy Rotterdam? Onze videoschermen hebben hun waarde hier meermaals bewezen; zo was een led wall van Grootbeeldscherm.nl met een beeldoppervlak van 22,75 vierkante meter onderdeel van een award-winning beursstand.

LED WALLS – CONCERTEN AHOY

Ahoy is misschien wel de mooiste indoor venue van Nederland. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze videoschermen hier hebben mogen leveren voor meerdere aansprekende shows. Duizenden bezoekers konden hierdoor optredens tot in detail volgen.

LED SCHERMEN IN ROTTERDAM

Grootbeeldscherm.nl is onderdeel van een selecte groep welke tot de meest ervaren led scherm verhuurders van Nederland gerekend kan worden. Logisch gevolg hiervan is dat wij door de jaren heen voor diverse projecten led schermen hebben verhuurd in Rotterdam.

LED SCHERM VERHUUR REFERENTIES IN ROTTERDAM

Wij plaatsten led schermen in Rotterdam tijdens o.a. deze projecten:

Stocexpo
– Infratech
Adverteren
Concerten Ahoy
Architect At Work
Flying Dutch Festival
Drive In Diplomauitreiking
Motivatiespeech Hogeschool Rotterdam

LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN ZUID-HOLLAND

Vindt uw project niet in Rotterdam plaats, maar wel in de buurt? Geen probleem; in Den Haag plaatsten wij bijvoorbeeld een ledscherm voor BNP Paribas in het World Forum, tijdens een business fair op de TU Delft werd naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze videowalls. Ook op andere locaties in Zuid-Holland kunnen onze videoschermen, geluidsapparatuur, verlichting en podia van waarde zijn.

Veel organisaties in/rond Rotterdam gingen u voor en profiteerden van onze unieke prijs-/kwaliteitsverhouding. Bekijk onze showcase pagina voor aanvullende referenties.

MEER INFORMATIE MBT ONZE DIENSTVERLENING

Wenst u gaarne meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze ervaringen in Rotterdam en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals gaan eveneens graag met u in gesprek om meer te vertellen over onze kwalitatief hoogwaardige schermen.

LED Scherm huren voor uw event in Rotterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie