LED SCHERM HUREN ROTTERDAM

Wilt u een LED Scherm huren voor een evenement in Rotterdam? Grootbeeldscherm.nl heeft een rijke ervaring in Rotterdam en voorziet allerlei soorten projecten van een led scherm, licht, geluid, video, truss en/of podia. Op deze pagina kunt u nadere informatie vinden met betrekking tot projecten in de Rotterdam waarbij gebruik gemaakt werd van onze audiovisuele producten.

LED SCHERM BEURS ROTTERDAM

LED scherm huren voor een beurs in Ahoy Rotterdam? Onze led walls hebben hun waarde hier al vaak bewezen. Profiteer ook van een plug ’n play opstelling.

LED WALL CONCERT ROTTERDAM

Ahoy is misschien wel de mooiste indoor venue van Nederland. Wij zijn dan ook trots dat wij onze videoschermen hier hebben mogen leveren tijdens aansprekende shows.

PRESENTATIES IN ROTTERDAM

Steeds vaker mogen wij een led scherm, geluid en podium leveren voor presentaties in zowel Rotterdam als omliggende steden. U kunt rekenen op hoge kwaliteit voor een lage prijs.

videoscherm in stand stocexpo
videowalls tijdens concerten in ahoy

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Veel van onze klanten uit de omgeving van Rotterdam kiezen voor onze dienstverlening omdat wij de complete audiovisuele inrichting van een project kunnen faciliteren. Deze website is namelijk onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf, welke al meer dan 40 jaar beeld, licht en geluid verhuurt. In uw regio hebben wij een compleet pakket geleverd voor o.a. beursstands, presentaties, feesten en drive-ins.

LED SCHERM VERHUUR REFERENTIES IN ROTTERDAM

Wij plaatsten led schermen in Rotterdam tijdens o.a. deze projecten:

Stocexpo | Architect at Work | Infratech | World Hydrogen Summit
Open Dag Hogeschool Rotterdam
Drive In Diplomauitreiking
Eindmusicals Groep 8
Flying Dutch Festival
Concerten Ahoy
Bijeenkomst

LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN ZUID-HOLLAND

Vindt uw project niet in Rotterdam plaats, maar wel in de buurt? Geen probleem; in Den Haag plaatsten wij bijvoorbeeld een ledscherm voor BNP Paribas in het World Forum, tijdens een business fair op de TU Delft werd naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze videowalls. Ook op andere locaties in Zuid-Holland kunnen onze videoschermen, geluidsapparatuur, verlichting en podia van waarde zijn.

led scherm beurs infratech 2023 ahoy rotterdam

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze ervaringen in Rotterdam en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals gaan eveneens graag met u in gesprek om meer te vertellen over onze kwalitatief hoogwaardige led schermen.

LED Scherm huren voor uw event in Rotterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie