LED SCHERM HUREN ROTTERDAM

Wilt u een LED Scherm huren voor een aankomend evenement in Rotterdam? Grootbeeldscherm.nl heeft een zeer rijke ervaring in deze metropool en voorziet allerlei soorten projecten van een groot scherm, al dan niet in combinatie met apparatuur op het gebied van licht, geluid, video, truss en podiumtechniek. Op deze pagina kunt u nadere informatie vinden met betrekking tot projecten in de Rotterdam waarbij gebruik gemaakt werd van onze audiovisuele producten.

LED SCHERM BEURS ROTTERDAM

Wilt u een led scherm huren voor een beurs in Ahoy Rotterdam? Onze videoschermen hebben hun waarde hier meermaals bewezen; zo was een led wall van Grootbeeldscherm.nl met een beeldoppervlak van 22,75 vierkante meter onderdeel van een award-winning beursstand.

LED WALL CONCERT ROTTERDAM

Ahoy is misschien wel de mooiste indoor venue van Nederland. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze videoschermen hier hebben mogen leveren voor meerdere aansprekende shows. Duizenden bezoekers konden hierdoor optredens tot in detail volgen.

PRESENTATIES IN ROTTERDAM

Steeds vaker mogen wij een led scherm, geluid en podium leveren voor presentaties in Rotterdam en omstreken. Onze producten hielpen onze klanten bij het krachtig overdragen van een boodschap tijdens bijv. safety days, zakelijke events en personeelsfeesten.

videoscherm in stand stocexpo
videowalls tijdens concerten in ahoy

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Veel van onze klanten uit de omgeving van Rotterdam kiezen voor onze dienstverlening omdat wij de complete audiovisuele inrichting van een project kunnen faciliteren. Deze website is namelijk onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf, welke al meer dan 40 jaar beeld, licht en geluid verhuurt. In uw regio hebben wij een compleet pakket geleverd voor o.a. beursstands, presentaties, feesten en drive-ins.

LED SCHERM VERHUUR REFERENTIES IN ROTTERDAM

Wij plaatsten led schermen in Rotterdam tijdens o.a. deze projecten:

Stocexpo | Architect at Work | Infratech
Open Dag Hogeschool Rotterdam
Drive In Diplomauitreiking
Eindmusicals Groep 8
Flying Dutch Festival
Concerten Ahoy
Bijeenkomst

LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN ZUID-HOLLAND

Vindt uw project niet in Rotterdam plaats, maar wel in de buurt? Geen probleem; in Den Haag plaatsten wij bijvoorbeeld een ledscherm voor BNP Paribas in het World Forum, tijdens een business fair op de TU Delft werd naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze videowalls. Ook op andere locaties in Zuid-Holland kunnen onze videoschermen, geluidsapparatuur, verlichting en podia van waarde zijn.

led scherm in stand infratech

Wenst u gaarne meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze ervaringen in Rotterdam en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals gaan eveneens graag met u in gesprek om meer te vertellen over onze kwalitatief hoogwaardige schermen.

LED Scherm huren voor uw event in Rotterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie