LED SCHERM HUREN TWENTE

Wilt u een led scherm huren voor activiteiten in Twente? Grootbeeldscherm.nl is onderdeel van een Twentse bedrijf en heeft jarenlange ervaring in onze regio. Aangezien led scherm verhuur onze core business is en wij tot de meer ervaren aanbieders op de markt behoren, zullen er weinig bedrijven zijn met zoveel kennis over dit product. Wij werken met eerlijke huurtarieven en helpen u graag om het maximale uit een led scherm te halen. Meer informatie over onze producten en ervaringen in Twente vindt u op deze pagina.

PRESENTATIES IN TWENTE

Wij hebben voor veel bedrijven in Twente LED schermen, beamers en TV-schermen geleverd. Samen met onze klanten bekijken wij welk scherm het best gekozen. Door ons weet u zeker dat presentaties goed zichtbaar zijn.

LED SCHERM TIJDENS BEURS

Neemt u net als veel andere bedrijven uit Twente deel aan een vakbeurs, dan zoekt u wellicht een eye catcher voor uw stand? Wij hebben led schermen mogen plaatsen in de beursstand van diverse Twentse bedrijven.

FEEST EN FESTIVAL IN TWENTE

Onze led schermen droegen door de jaren heen een steentje bij aan diverse feestelijke gelegenheden in Twente, zoals: Festivals, bedrijfsfeesten, open dagen en koningsdag. Ontdek snel de mogelijkheden.

mobiel led scherm in hengelo
narrowcasting - adverteren op groot scherm in overijssel
groot led scherm huren overijssel - presentatie enschede, twente
led wall in stand tijdens technishow in de jaarbeurs utrecht

PUBLIC VIEWING IN TWENTE

Met behulp van onze mobiele en outdoor led schermen kon er op diverse plekken in Twente gezellig in de buitenlucht gekeken naar diverse topsportevenementen, zoals bijvoorbeeld: EK Voetbal, WK Voetbal en Tour de France.

SPORTWEDSTRIJDEN IN TWENTE

U kunt net als de organisatie van sportevenementen in Twente gebruik maken van onze led schermen voor live weergave van wedstrijden, extra exposure van sponsoren en het tonen van tussenstanden.

LED SCHERM IN HET THEATER

Ook in het theater kan een led scherm van toegevoegde waarde zijn. Onze videoschermen werden in Twente bijvoorbeeld gebruikt als krachtig decors tijdens uitvoeringen en presentatiescherm bij theatercolleges.

LED SCHERM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Veel van onze opdrachtgevers in Twente kozen er voor om niet alleen een led scherm bij ons te huren; zij maakten ook gebruik van onze apparatuur op het gebied van licht, geluid, beeldregie, rigging, truss en/of podia. Wij zijn onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf die u volledige kan ontzorgen op audiovisueel vlak. Profiteer van de korte communicatielijnen en onze decennialange praktijkervaring.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Denkt u na het lezen van deze pagina dat wij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de talrijke mogelijkheden. Weet dat u eveneens van harte welkom bij ons aan de zaak als u onze producten eens wilt bezichtigen, dan weet u vooraf precies wat u kunt verwachten als u bij ons een led scherm huurt. Hieronder vindt u alvast een overzicht met enkele projecten in Twente waarbij gebruik gemaakt werd van onze led schermen:

led scherm tijdens theater college in rijssen
LED SCHERM HUREN VOOR UW PROJECT IN TWENTE?
ONTDEK WAT ONZE INDOOR, OUTDOOR EN MOBIELE LED SCHERMEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN