LED SCHERM HUREN WK VOETBAL 2022

Wilt u een LED Scherm Huren om het WK voetbal op de voet te volgen met een grote groep mensen? Wij beschikken over tientallen vierkante meters led schermen, waarmee wij voor nagenoeg iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Wij verhuren al grote videoschermen tijdens WK’s voetbal sinds 1998 en weten hierdoor als geen ander wat er bij komt kijken om alles tot een groot succes te maken.

INDOOR LED SCHERMEN TIJDENS HET WK

Wij beschikken over indoor led schermen met zowel een goede resolutie als voldoende helderheid. Ook wanneer er veel licht aanwezig is, zal ons led scherm er voor zorgen dat het WK Voetbal goed zichtbaar zal zijn. Op dit vlak zijn led walls superieur aan beamers.

OUTDOOR LED SCHERMEN TIJDENS HET WK

Organiseert u een outdoor evenement? Dan kunnen onze outdoor en/of mobiele led schermen wellicht iets voor u betekenen. Wij bieden water proof schermen aan en opties die binnen 30 minuten naar aankomst gereed staan om het WK uit te zenden.

mobiel led scherm in dalfsen tijdens wk voetbal
led scherm tijdens wk voetbal in tongeren

WK OP MEGA GROOT LED SCHERM

Vijftig of vijfduizend gasten? Met onze modulaire led schermen kunnen wij ook tijdens het WK voetbal voor iedere groepsgrootte een geschikt formaat leveren. Informeer naar de talrijke mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid.

LED SCHERM HUREN MET GELUID

Wilt u niet alleen een led scherm, maar ook een geluidsinstallatie huren zodat iedereen het geluid van de televisie uitzendingen tijdens het WK Voetbal goed kan horen? Ook dit kunnen wij voor u faciliteren. Ook dit leveren wij tegen een scherpe prijs.

SCHERMEN VOOR EEN GOEDE PRIJS

U kunt bij ons een led scherm huren tijdens het wk voetbal voor een concurrerende prijs. Wel attenderen wij u aan het feit dat de tarieven hoger zijn dan die van beamers en televisies. Bent u op zoek naar een goedkope oplossing, dan kunt u bij ons ook een beamer huren.

LED SCHERM HUREN TIJDENS ANDERE SPORTEVENEMENTEN

U kunt natuurlijk niet alleen tijdens het wk voetbal een groot led scherm bij ons huren. Door de jaren heen hebben bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland er eveneens voor gekozen om een groot scherm te huren tijdens de Olympische Spelen, Tour de France, Formule 1, Giro D’Italia, Ronde van Drente, Ronde van Overijssel, het EK Beachvolleybal, NK Veldrijden, enzovoorts.

MEER INFORMATIE OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u weten of het huren van een groot led scherm tijdens het wk voetbal ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden. Dit kan telefonisch, per e-mail, maar ook via whatsapp.

  • led scherm huren om voetbal te kijken met vrienden, familie of collega's
  • groot scherm huren voetbal champions league ajax
  • led scherm huren tijdens het wk voetbal, zoals hier in belgië
LED SCHERM HUREN TIJDENS HET WK VOETBAL?
Stuk groter dan uw televisie, veel krachtiger dan een beamer