LED SCHERM HUREN WK VOETBAL

Wilt u een led scherm huren tijdens het WK voetbal? Wij maken het mogelijk om gezellig met een grote groep te kijken naar het Nederlands Elftal. Wedstrijden worden kraakhelder weergegeven dankzij de enorme helderheid, grote contrasten en fraaie kleurweergave. LED schermen hebben natuurlijk een ander prijskaartje dan een beamer met projectiescherm, maar zorgen er wel voor dat uw bezoekers de optimale belevenis mogen ervaren. Meer over de inzet van led schermen tijdens het WK voetbal leest u op deze pagina.

INDOOR LED SCHERMEN

Wij beschikken over modulaire indoor led schermen, met deze led tegels van 50 x 50 centimeter kunnen wij een scherm creëren met de door u gewenste grootte. U weet hierdoor zeker dat uw scherm groot genoeg zal zijn om het wk voetbal goed te kunnen volgen.

OUTDOOR LED SCHERMEN

Heeft u plannen om het wk voetbal in de buitenlucht te gaan kijken? Dan kan gekozen worden voor onze outdoor led schermen. Deze beschikken over voldoende helderheid om beelden ook overdag goed zichtbaar te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht.

MOBIELE LED SCHERMEN

Ideaal voor eendaagse toepassingen. Wilt u het wk voetbal kijken in de openlucht, maar kan het scherm niet de gehele periode blijven staan? Kies dan voor 1 van onze mobiele led schermen, die wij binnen een vijftien minuten kunnen op- en afbouwen.

mobiel led scherm in dalfsen tijdens wk voetbal
led scherm tijdens wk voetbal in tongeren

LED SCHERM HUREN MET GELUID

Indien gewenst kunt u bij ons eveneens een geluidsinstallatie huren. Een compacte geluidsinstallatie enkel voor het commentaar of een grote geluid set om ook rondom de wedstrijden een mooi feestje te kunnen bouwen, alles is mogelijk.

ERVARINGEN TIJDENS WK VOETBAL

Wij beschikken over ruim veertig jaar ervaring. Vroeger werkten wij veel met beamers, sinds 2007 verhuren wij vooral led schermen. Deze led schermen werden tijdens een wk voetbal gebruikt in o.a. Overijssel, Utrecht, Brabant, Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland.

SCHERMEN VOOR EEN GOEDE PRIJS

U kunt bij ons een led scherm huren tijdens het wk voetbal voor een concurrerende prijs. Wel attenderen wij u aan het feit dat de tarieven hoger zijn dan die van beamers en televisies. Bent u op zoek naar een goedkope oplossing, dan kunt u bij ons ook een beamer huren.

LED SCHERM HUREN TIJDENS ANDERE SPORTEVENEMENTEN

U kunt natuurlijk niet alleen tijdens het wk voetbal een groot led scherm bij ons huren. Door de jaren heen hebben bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland er eveneens voor gekozen om een groot scherm te huren tijdens de Olympische Spelen, Tour de France, Formule 1, Giro D’Italia, Ronde van Drente, Ronde van Overijssel, het EK Beachvolleybal, NK Veldrijden, enzovoorts.

MEER INFORMATIE OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u weten of het huren van een groot led scherm tijdens het wk voetbal ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden. Dit kan telefonisch, per e-mail, maar ook via whatsapp.

  • led scherm huren om voetbal te kijken met vrienden, familie of collega's
  • groot scherm huren voetbal champions league ajax
  • led scherm huren tijdens het wk voetbal, zoals hier in belgië
LED SCHERM HUREN TIJDENS HET WK VOETBAL?
Stuk groter dan uw televisie, veel krachtiger dan een beamer