LED SCHERM HUREN ZUID-HOLLAND

Bent u op zoek naar een kundig led scherm leverancier met jarenlange ervaring in Zuid-Holland? Dan bent u bij ons misschien wel aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk indoor, outdoor en mobiele led schermen in diverse soorten en maten. Onze professionals reizen al sinds 2007 naar vele Europese landen om in opdracht van klanten ledschermen te plaatsen voor onder andere beurzen, presentaties, concerten, public viewing, openluchtbioscopen, promotionele activiteiten en sportevenement. Veel organisaties uit Zuid-Holland gingen u voor en maakte naar volle tevredenheid gebruik van onze producten en dienstverlening.

BEURZEN IN ZUID-HOLLAND

Klanten die deelnamen aan beurzen, willen graag opvallen en bezoekers informeren over producten en dienstverlening. Het huren van een led scherm is dan een goede oplossing. Voor diverse bedrijven plaatsten wij schermen in Rotterdam, Den Haag, Delft en Gorinchem.

LED SCHERM VOOR CONCERTEN

Wij zijn trots dat wij onze led schermen hebben mogen plaatsen enkele van de mooiste indoor concertzalen van Europa. Een van deze venues is Ahoy Rotterdam, wij hebben hier meerdere keren onze led walls mogen ophangen welke gebruikt werden tijdens muzikale shows.

ERVARING IN ZUID-HOLLAND

Naast beurzen en concerten werden onze led schermen ook ingezet bij andere evenementen. Zo hebben onze producten bijgedragen aan succesvolle presentaties en maakten ze het mogelijk dat een grote groep mensen naar sportevenementen konden kijken.

videoscherm in stand stocexpo
led scherm podium licht en geluid bij presentatie in rotterdam, zuid-holland
led scherm in delft, zuid-holland, tijdens business fair
videowalls tijdens concerten in ahoy

LED SCHERM HUREN IN EEN AV-TOTAALPAKKET

Wij benadrukken graag dat u bij ons meer dan alleen een groot led scherm kunt huren. Deze website is namelijk een handelsnaam van een audiovisueel verhuurbedrijf welke eveneens beschikt over een uitgebreid aanbod op het gebied van licht, geluid, podia en rigging. Mocht u op zoek zijn naar een leverancier voor deze items, dan helpen wij u daar graag bij. Als u meerdere items afneemt, profiteert u van leuke stapelkortingen.

WIJ BIEDEN EEN GOEDE PRIJSKWALITEITVERHOUDING

Wij vinden het belangrijk dat klanten op ons kunnen bouwen en doen er alles aan om er voor te zorgen dat opdrachtgevers tevreden terugkijken op de samenwerking. Daarom stellen wij complete offertes op, zonder verborgen kosten, met scherpe huurprijzen en eerlijke tarieven voor dienstverlening. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dat onderaan de streep niet teveel betaald hoeft te worden.

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen met betrekking tot onze producten, dienstverlening en/of tarieven. Ons team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wilt u alvast een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en onze de mogelijkheden en onze praktijkervaring? Kijk dan eens rustig rond op onze referentiepagina. Bedankt voor het bezoeken van onze website; hopelijk tot snel!

LED SCHERM HUREN VOOR EVENEMENTEN IN ZUID-HOLLAND?
BEZOEK ONZE SITE EN KIJK OF ONZE SCHERMEN VOOR U VAN WAARDE KUNNEN ZIJN