LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN ZWOLLE

Wilt u een LED scherm huren in de buurt van Zwolle? Wij zijn een Overijssels bedrijf welke dankzij zijn centrale ligging in de provincie kan zorgen voor snelle levering tegen gunstige tarieven. Dankzij ons ruime productaanbod, kunnen wij voor nagenoeg ieder project het meest geschikte led scherm leveren. Wij zorgen altijd voor een gebruiksvriendelijke opstelling, waardoor u het eenvoudig kunt bedienen. Meerdere organisaties uit Zwolle en omstreken gingen u voor.

LED SCHERM IN DE IJSSELHALLEN

De strakke beeldkwaliteit is voor veel bedrijven reden om ons een led scherm te laten plaatsen in beursstands. Ook in de Ijsselhallen Zwolle hebben wij hier ervaring mee.

IN DE OMGEVING VAN ZWOLLE

Bedrijven uit Kampen, Olst & Hasselt gebruikten ons led scherm voor beurzen en presentaties. In Dalfsen & Ommen was het WK Voetbal live te volgen op onze ledwalls.

BEAMERS, TELEVISIES & MEER

Ook wanneer u op zoek bent naar een ander groot scherm kunt u bij ons aanklopen. Wij verhuren eveneens diverse soorten beamers, projectieschermen en televisies.

led scherm tijdens wk voetbal in dalfsen
led walls tijdens presentaties beurzen bedrijven uit hasselt kampen olst
led scherm tijdens biobeurs zwolle

De mogelijkheden op het gebied van plaatsing zijn erg divers; onze led schermen kunnen op de grond, op een verhoogd plateau of in een wand worden geplaatst, maar u kent er eveneens voor kiezen ze aan een truss of in takels op te hangen. Fraaie afwerking is mogelijk door te kiezen voor een strak kadersysteem. Dankzij het modulaire systeem kunnen wij bijzondere opstellingen creëren.

FULL SCALE AUDIOVISUEEL BEDRIJF

Wij faciliteren met onze grote schermen het visuele aspect bij projecten in de regio Zwolle. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment op het gebied van licht, geluid, rigging, staging, enzovoorts. Meer informatie over de verhuur hiervan vindt u op onze overkoepelende website

ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Wilt u precies weten welk vlees u in de kuip heeft voordat u een samenwerking aangaat? Weet dan dat u van harte welkom bent bij ons aan de zaak om kennis met te maken met ons bedrijf en onze producten. Wij gaan graag met u in gesprek om te filosoferen over de beste invulling.

BENADER ONS VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Bevindt uw zoektocht zich nog in de oriëntatie en wenst u graag schriftelijk aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld onze producten, tarieven en referenties in de buurt van Zwolle? Stuur ons geheel vrijblijvend een e-mail of bel ons op 0546-577001.

LED Scherm huren voor events in Zwolle en omstreken?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden