LED Scherm Huren

Wilt u een LED Scherm huren? Grootbeeldscherm.nl beschikt voor de verhuur over diverse soorten Indoor LED SchermenOutdoor LED Schermen en Mobiele LED Schermen. Dankzij ons zeer uitgebreide productaanbod zijn wij als geen ander in staat de gewenste invulling te geven aan het complete wensenplaatje van onze klanten. Kijk eens rustig rond op onze website voor aanvullende informatie.

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u enkel kwalitatief hoogwaarde LED schermen huren. Wij onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Wij nodigen u graag uit bij ons aan de zaak, zodat u de magnifieke beeldkwaliteit van onze producten eens goed kunt bekijken.

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wilt u meer dan een groot LED scherm huren? Als all-round specialist kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor een compleet audiovisueel pakket. Wij verhuren eveneens apparatuur om producten uit te lichten of  uw boodschap ook met geluid over te dragen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

groot led scherm huren beurs eindhoven utrecht amsterdam concert presentatie

ONZE VIDEOWALLS WORDEN PLUG ‘N PLAY OPGELEVERD

Wij verhuren onze videowalls plug ’n play. Met één druk op de knop zullen de door u gewenste beelden op het grote scherm zichtbaar zijn. Het hoge gebruiksgemak is onze standaard. U hoeft hier dus niet specifiek naar te vragen. Mochten er aanvullende wensen zijn, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om samen de vele mogelijkheden te bespreken.

TOON AL UW BEELDEN OP ONS SCHERM

Meestal worden beelden via een laptop op een grote externe monitor getoond. Echter verhuren wij onze LED Walls soms ook met een LED Video Proswitch. Op dit  handige systeem kunt u vele bronnen direct op het scherm aansluiten. Met één druk op de knop bepaalt u welke beelden u op het grote LED scherm toont.

KRIJG EEN GOED BEELD VAN ONS WERK

Wij hebben een projectenpagina samengesteld, zodat u kunt zien welke verschillende LED schermen u bij ons kunt huren. Op deze pagina vindt u een bondig overzicht van enkele referenties. Bovendien bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze producten met eigen ogen kunt aanschouwen.

mobiel of outdoor led scherm huren voor beurs of andere venementen in o.a apeldoorn, overijssel, brabant

WIJ PLAATSEN ONZE LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel in binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaarde LED schermen, waarmee onze afnemers de aandacht op zich weten te vestigen.

ANTWOORD OP VEELGESTELDE VRAGEN

Bent u zich aan het kijken of een groot LED scherm huren een goede optie is voor u project? Dan wordt u wellicht overspoelt met vele technische kreten welke onbekend zijn voor u. We kunnen het voorstellen dat deze overvloed aan informatie verwarrend kan zijn, daarom hebben wij een pagina gemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen.

LED SCHERM HUREN ZONDER FRATSEN

Kiest u voor Grootbeeldscherm.nl, dan kiest u voor Twentse nuchterheid. Geen fratsen dus. Wij vinden het belangrijk dat onze afnemers op ons kunnen bouwen en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Zo is bijvoorbeeld de prijs die u op onze offerte ziet ook daadwerkelijk het totaaltarief. U weet zo waar u aan toe bent.

Het meest geschike LED Scherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden