LED Scherm Huren

Wilt u een groot LED Scherm huren? Grootbeeldscherm.nl beschikt voor de verhuur over diverse soorten Indoor LED SchermenOutdoor LED Schermen en Mobiele LED Schermen. Dankzij ons zeer uitgebreide productaanbod zijn wij als geen ander in staat de gewenste invulling te geven aan het complete wensenplaatje van onze klanten. Kijk eens rustig rond op onze website voor aanvullende informatie.

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u enkel kwalitatief hoogwaarde LED schermen huren. Wij onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Gaarne ontvangen wij u bij ons bedrijf, zodat u met eigen ogen de onderscheidende factoren en de magnifieke beeldkwaliteit van onze producten kunt aanschouwen.

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wist u dat bij ons veel meer dan alleen een groot LED Scherm kunt huren? Als allround audiovisueel specialist kunnen wij u namelijk een scherpe prijs aanbieden voor een compleet pakket op het gebied van beeld, licht, geluid, staging en rigging. Hierdoor kunt u zich in alle rust richten op de verdere invulling van uw projecten.

  • groot led scherm huren beurs presentatie jaarbeurs utrecht overijssel

ONTDEK DE MAGNIFIEKE BEELDKWALITEIT VAN ONZE GBSP2 LED SCHERMEN

Afgelopen beursseizoen hebben wij veel complimenten in ontvangst mogen nemen met betrekking tot onze GBSP2 LED Schermen. De onderscheidende beeldkwaliteit zorgde namelijk voor een magnifieke weergave van beelden in de beursstand van onze klanten. Kenmerkend voor deze serie ledschermen zijn de enorme pixeldichtheid van 147.456 pixels per vierkante meter, een 4000 Hz refresh rate en vanzelfsprekend de A-kwaliteit van alle onderdelen. Meer informatie over dit steeds vaker gehuurde product leest u op deze pagina.

WIJ PLAATSEN ONZE LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaarde LED schermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

KRIJG EEN GOED BEELD VAN ONS WERK

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt van de door ons verrichte werkzaamheden. Op deze manier heeft u direct een overzichtelijk beeld van welke soorten LED schermen u bij ons kunt huren. Meer referenties ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • led scherm huren voor beurs in amsterdam of wk voetbal in overijssel

TOON AL UW BEELDEN MAKKELIJK EN SNEL OP ONS LED SCHERM

Wij bieden onze afnemers graag een breed scala aan mogelijkheden. Om deze reden verhuren wij LED Walls vaak met een LED Video Proswitch. Dit product vergroot de mogelijkheden doordat er nagenoeg alle denkbare hardware op aangesloten kan worden. Met één druk op de knop kunt u bepalen welke beelden u op het grote LED scherm wenst te tonen. Dit handige product vergroot dus uw mogelijkheden, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Meer informatie kan op uw verzoek worden verzonden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Stuur ons gerust een e-mail en laat ons weten dat u graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen bij zowel Grootbeeldscherm.nl als op de audiovisuele markt. Zo bent u altijd up to date, hetgeen er voor zorgt dat u de mogelijkheden kent als u een LED Scherm wilt huren.

GEEN LED SCHERM HUREN, MAAR KOPEN

Wilt u geen LED Scherm huren, maar zoekt u naar een koopoplossing? Wij adviseren u ook graag bij de aanschaf van een LED Scherm. Wanneer u met ons in zee gaat, dan krijgt u gegarandeerd topkwaliteit geleverd. Wij verkopen namelijk alleen schermen met een gelijk kwaliteitslevel als de producten welke wij zelf verhuren.

WAAROM ONZE LED SCHERMEN BIJNA ALTIJD DE BESTE KEUZE ZIJN

GBS LED Schermen zijn in onze optiek superieur aan andere soorten videowalls;  zoals videoschermen welke zijn opgebouwd door tv schermen aan elkaar te koppelen en projectieschermen waarop door beamers wordt geprojecteerd. Waarom? Ten eerste vanwege de helderheid. Onze ledwalls bieden u veel meer lichtsterkte, hierdoor zijn beelden veel helderder. Tevens profiteert u van een hogere contrastwaarde en meer kleurdiepte. Ook kunt u van ons een groot naadloos scherm verwachten. Bij videowalls met tv schermen zullen er altijd randen zichtbaar zijn.

Het meest geschike LED Scherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden