LED Scherm Huren

Wilt u een groot LED Scherm huren? Wij beschikken voor de verhuur over indoor, outdoor en mobiele led schermen. Dankzij ons zeer uitgebreide productaanbod zijn wij als geen ander in staat een goede invulling te geven aan het complete wensenplaatje van onze klanten. Neem rustig een kijkje op onze website om meer te lezen over zowel onze producten als dienstverlening.

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Onze LED Schermen bieden vlekkeloos beeld en fraaie kleuren. De hoge pixeldichtheid zorgt voor een goede resolutie, terwijl de hoge refresh rate tot wel 3840 Hz zorgt voor goed resultaat bij camerawerk. Onze LED walls hebben hun stabiliteit al bij vele projecten bewezen.

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wist u dat bij ons veel meer dan alleen een grote LED scherm kunt huren? Als allround audiovisueel specialist kunnen wij namelijk een scherpe prijs aanbieden voor een compleet pakket, inclusief technische ondersteuning van onze zeer ervaren professionals.

WILT U EEN PLUG ‘N PLAY LED SCHERM HUREN?

Wij zorgen voor een opstelling welke onze klanten veel gebruiksgemak en een breed scala aan mogelijkheden biedt . Wanneer u besluit een van onze LED schermen te huren, dan kunt u rekenen op een opstelling in de meeste gevallen zelfs plug ‘n play zal zijn.

KOM EENS LANGS VOOR EEN DEMONSTRATIE

Wij zijn trots op de magnifieke beeldkwaliteit van onze schermen. U bent dan ook van harte welkom bij ons aan de zaak; zodat u kunt zien waarom er bij projecten van topmerken als Singapore Airlines, Porsche, Red Bull, ING, Oracle & BNP Paribas gekozen werd voor Grootbeeldscherm.nl

WAAROM EEN LED SCHERM DE BESTE KEUZE IS

LED Schermen zijn superieur aan andere videowalls, zoals een groot scherm opgebouwd met aan elkaar gekoppelde tv schermen of beamers welke op een wit doek projecteren. Onze producten bieden u namelijk veel meer lichtsterkte, waardoor beelden helderder worden weergegeven. Andere voordelen zijn een hoger constrast en meer kleurdiepte. Bovendien kunt u van ons een naadloze videowall verwachten.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Eerlijkheid & transparatie zijn kernwaarden van ons. Alle informatie op deze website m.b.t. LED Schermen is dan ook correct en eenvoudig te verifiëren. Geen verleidelijke kreten, met afwijkende algemene voorwaarden.

12,5 JAAR LED SCHERM VERHUUR

Wij verhuren reeds sinds 2007 LED Schermen en behoren tot de meest ervaren bedrijven op de markt. Onze specialisatie en jarenlange ervaring zorgen voor een schat aan kennis, waar ook u van kunt profiteren.

ONZE SERVICE IS ONDERSCHEIDEND

Bij weinig aanbieders zult u zoveel expertise kunnen vinden tegen een tarief gelijk aan de onze. Wij hanteren geen ‘uurtje factuurtje’ werkwijze; onze service gaat net iets verder dan bij de meeste bedrijven.

led scherm huren - congres, concert, beurs

WIJ PLAATSEN LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaarde beeldschermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

EEN GOED BEELD VAN ONZE WERKZAAMHEDEN

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf en laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt met door ons verrichte werkzaamheden. Zo heeft u direct overzichtelijk in beeld welke soorten LED schermen welke u bij ons kunt huren. Wilt u meer referenties ontvangen? Laat het ons weten.

DE VOORDELEN BIJ GROOTBEELDSCHERM.NL

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten nog eenmaal de voordelen van het huren van een LED Scherm bij Grootbeeldscherm.nl op een rij:

> ZEER SCHERPE TARIEVEN
> Onderscheidende service
> UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT
> LED scherm verhuur sinds 2007
> Ervaring in vele Europese landen
> Allround audiovisueel verhuurbedrijf
mobiel led scherm huren overijssel
Het meest geschikte LED Scherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden