LED Scherm Huren

Als vakidioten streven wij altijd het beste resultaat na. Daarom bent u bij ons wellicht niet aan het juiste adres als u zich bij het huren van een led scherm enkel focust op een lage prijs. Wij werken namelijk vooral met topkwaliteit; waar bij inkoop natuurlijk een bepaald prijskaartje aan hangt. Dit betekent overigens zeker niet dat wij duur zijn. De laagste prijs garantie kunnen wij onze klanten niet altijd geven; echter bieden wij hen misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Bovendien profiteren ze van vijftien jaar led scherm ervaring en gunstige uurtarieven. Omdat het verhuren van led schermen onze core business is, beschikken wij tevens over bovengemiddeld veel productkennis.

TOPKWALITEIT INDOOR LED SCHERM HUREN

Onze indoor led schermen zijn van absolute topkwaliteit; U geniet hierdoor van de beste kleurweergave, een hoge contrastwaardes, vloeiend beeld en enorm veel stabiliteit. Omdat wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van deze schermen, bent u altijd welkom voor een productdemonstratie.

OUTDOOR LED SCHERM HUREN VOOR LAGE PRIJS

Bij de aanschaf van outdoor led schermen leggen wij iets meer focus op het prijsaspect; dit type product kunnen wij daarom tegen een prettige prijs aanbieden. Wij beloven een eerlijke prijs, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat u onredelijke bedragen betaald.

LED SCHERM HUREN IN EEN PLUG ‘N PLAY OPSTELLING

Wij zorgen voor een opstelling welke onze klanten veel gebruiksgemak en een breed scala aan mogelijkheden biedt. Wanneer u gebruikt maakt van een van onze ledschermen, dan kunt u rekenen op een opstelling in de meeste gevallen zelfs plug ‘n play zal zijn.

KOM LANGS OM ONZE LEDSCHERMEN TE BEZICHTIGEN

Trots zijn wij op de magnifieke beeldkwaliteit van onze indoor schermen. Bij de ontwikkeling hiervan zijn geen concessies zijn gedaan op kwaliteit. Daarom werd bij projecten van Singapore Airlines, Red Bull, Porsche, Mylan, ING, BNP Paribas en Oracle gekozen voor onze producten.

CHECKLIST BIJ HET HUREN VAN EEN LED SCHERM

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich vooraf goed kunnen voorbereiden en een duidelijk beeld hebben van het totale kostenplaatje. Om deze reden hebben wij een checklist samengesteld; een overzicht van enkele belangrijke aspecten welke van belang kunnen zijn wanneer u een ledscherm gaat huren. Door de juiste vragen te stellen, kunt u last-minute stress en onaangename verrassingen na afloop van een evenement voorkomen.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Eerlijkheid & transparatie zijn kernwaarden van ons. Alle informatie op deze website m.b.t. onze ledschermen is dan ook correct en eenvoudig te verifiëren. Geen verleidelijke kreten, met afwijkende algemene voorwaarden.

TOPSERVICE VOOR SCHERPE PRIJS

Er zijn weinig bedrijven waar u zoveel led scherm kennis kunt inhuren tegen zulke scherpe tarieven. Wij adviseren u niet blind te staren op huurtarieven, maar ook te kijken naar de totale prijs onderaan de streep.

WILT U NIET HUREN, MAAR KOPEN?

Als u een product langdurig gebruikt, heeft u wellicht meer interesse in kopen dan huren. Wij weten exact hoe de markt in elkaar steekt en welke fabrikanten goede ledschermen leveren met goede after sales service

led scherm huren voor een congres, concert of beurs

WIJ PLAATSEN LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaardige ledschermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

ONZE LED SCHERM VERHUUR ERVARING IN BEELD

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf en laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt met enkele projecten waar wij een steentje aan hebben mogen bijdragen. Zo krijgt u een goed beeld van de ledschermen die u bij ons kunt huren. Meer referenties ontvangen? Laat het ons weten.

DE VOORDELEN BIJ GROOTBEELDSCHERM.NL

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten nog eenmaal de voordelen van het huren van een ledscherm bij Grootbeeldscherm.nl op een rij:

> ZEER SCHERPE TARIEVEN
> Onderscheidende service
> UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT
> LED scherm verhuur sinds 2007
> Ervaring in vele Europese landen
> Allround audiovisueel verhuurbedrijf
mobiel led scherm tijdens nacht van hengelo
Het meest geschikte ledscherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden