LED Scherm Huren

Wilt u een groot LED Scherm huren? Wij beschikken voor de verhuur over Indoor LED Schermen, Outdoor LED Schermen en Mobiele LED Schermen. Dankzij ons zeer uitgebreide productaanbod zijn wij als geen ander in staat een goede invulling te geven aan het complete wensenplaatje van onze klanten. Neem rustig een kijkje op onze website om meer te lezen over zowel onze producten als dienstverlening.

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Onze LED Schermen bieden vlekkeloos beeld en fraaie kleuren. De hoge pixeldichtheid zorgt voor een goede resolutie, terwijl de hoge helderheid het mogelijk maakt om beelden bij zonlicht goed zichtbaar te maken. De refresh rate tot wel 3840 Hz zorgt voor goed resultaat bij camerawerk. Onze schermen hebben hun stabiliteit al bij vele projecten bewezen.

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wist u dat bij ons veel meer dan alleen een grote LED scherm kunt huren? Als allround audiovisueel specialist kunnen wij namelijk een scherpe prijs aanbieden voor een compleet pakket, inclusief technische ondersteuning van onze professionals. Hierdoor kunt u zich in alle rust richten op de overige aspecten van uw project.

  • Groot LED Scherm huren voor beurs, Concert, etc

LED SCHERM HUREN IN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSTELLING

Grootbeeldscherm.nl streeft naar een gebruiksvriendelijke opstelling welke zijn afnemers een breed scala aan mogelijkheden biedt. Wanneer u bij ons een LED Scherm huurt, dan zullen wij voor een gebruiksvriendelijke opstelling zorgen – in de meeste gevallen zelfs plug ’n play – welke eenvoudig door u in gebruik kan worden genomen. U bent zo op audiovisueel vlak gevrijwaard van onnodige stress.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Eerlijkheid & transparatie zijn twee van onze kernwaarden. Alle door ons verzonden  informatie m.b.t. LED Schermen is dan ook correct en eenvoudig te verifiëren. Geen verleidelijke kreten, met vervolgens afwijkende algemene voorwaarden.

12,5 JAAR LED SCHERM VERHUUR

Al sinds 2007 verhuren wij LED Schermen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een van de meest ervaren spelers op de markt. Onze specialisatie en ervaring zorgen voor een schat aan kennis, waarvan wij onze afnemers graag laten profiteren.

ONZE SERVICE IS ONDERSCHEIDEND

Wij durven te stellen dat er weinig aanbieders zijn welke zoveel expertise tegen een tarief gelijk aan de onze kunnen aanbieden. U krijgt niet te maken met het uurtje factuurtje principe, onze service gaat net iets verder als bij de meeste bedrijven.

  • led scherm huren voor een beurs of presentatie

WIJ PLAATSEN LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaarde beeldschermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

EEN GOED BEELD VAN ONZE WERKZAAMHEDEN

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf en laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt met door ons verrichte werkzaamheden. Zo heeft u direct overzichtelijk in beeld welke soorten LED schermen welke u bij ons kunt huren. Wilt u meer referenties ontvangen? Laat het ons weten.

ONZE LED SCHERMEN ZIJN MEESTAL DE BESTE KEUZE

GBS LED Schermen zijn volgens ons superieur aan een soort video wall. Een groot scherm videoscherm opgebouwd met aan elkaar gekoppelde tv schermen en projectieschermen waar beamers op projecteren kunnen hier bij lange na niet aan tippen. Onze LED Walls bieden namelijk veel meer lichtsterkte, waardoor beelden veel helderder worden weergegeven. Bovendien zult u profiteren van een hoger contrast en meer kleurdiepte. Tevens kunt u een naadloos scherm verwachten, bij een video wall met tv schermen zullen er altijd randen zichtbaar zijn.

Het meest geschikte LED Scherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden