LED SCHERM HUREN

Wilt u een led scherm huren. Grootbeeldscherm.nl beschikt over led schermen in diverse soorten en maten. Al meer dan 15 jaar lang verzorgen wij de beeldtechniek tijdens beurzen, concerten, feesten, presentaties, congressen, sportevenementen en talrijke andere toepassingen. Dankzij ons ruime assortiment, kan nagenoeg iedereen bij ons een geschikt led scherm huren. Wij hopen met deze pagina een goed beeld te geven wat wij voor u kunnen betekenen.

TOPKWALITEIT INDOOR LED SCHERM HUREN

Als u bij ons een indoor led scherm huurt, kunt u vertrouwen op een uitstekende beeldkwaliteit. Onze led schermen behoren namelijk tot de betere in de AV-wereld en worden met veel zorg voor u geïnstalleerd. Omdat wij bovendien een fijne prijs-kwaliteitverhouding hanteren, leveren wij led schermen voor bedrijven van over de hele wereld.

OUTDOOR LED SCHERM HUREN VOOR LAGE PRIJS

Bij de aanschaf van outdoor led schermen leggen wij iets meer focus op het prijsaspect; hierdoor kunnen wij ook op dit type product tegen een concurrerende prijs aanbieden. Wij beloven een eerlijke prijs, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat u onredelijke bedragen betaald. Mede hierdoor zijn wij door heel Nederland actief.

LED SCHERM HUREN IN EEN PLUG ‘N PLAY OPSTELLING

Wij zorgen voor een opstelling welke onze klanten veel gebruiksgemak en een breed scala aan mogelijkheden biedt. Wanneer u gebruikt maakt van een van onze ledschermen, dan kunt u rekenen op een opstelling in de meeste gevallen zelfs plug ‘n play zal zijn.

KOM LANGS OM ONZE LEDSCHERMEN TE BEZICHTIGEN

Trots zijn wij op de magnifieke beeldkwaliteit van onze indoor schermen. Bij de ontwikkeling hiervan zijn geen concessies zijn gedaan op kwaliteit. Daarom werd bij projecten van Singapore Airlines, Red Bull, Porsche, Mylan, ING, BNP Paribas en Oracle gekozen voor onze producten.

  • LED Scherm Huren Product Presentatie Twente
  • LED Scherm en geluid in beursstand mondiaal topmerk
  • LED Scherm Huren - Beursstand Essen
  • LED Scherm Huren - Congres RAI Amsterdam
  • LED Scherm Huren Virtual Reality Activatie in Eindhoven

CHECKLIST BIJ HET HUREN VAN EEN LED SCHERM

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich vooraf goed kunnen voorbereiden en een duidelijk beeld hebben van het totale kostenplaatje. Om deze reden hebben wij een checklist samengesteld; een overzicht van enkele belangrijke aspecten welke van belang kunnen zijn wanneer u een ledscherm gaat huren. Door de juiste vragen te stellen, kunt u last-minute stress en onaangename verrassingen na afloop van een evenement voorkomen.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Eerlijkheid & transparatie zijn kernwaarden van ons. Alle informatie op deze website m.b.t. onze ledschermen is dan ook correct en eenvoudig te verifiëren. Geen verleidelijke kreten, met afwijkende algemene voorwaarden.

TOPSERVICE VOOR SCHERPE PRIJS

Er zijn weinig bedrijven waar u zoveel led scherm kennis kunt inhuren tegen zulke scherpe tarieven. Wij adviseren u niet blind te staren op huurtarieven, maar ook te kijken naar de totale prijs onderaan de streep.

WILT U NIET HUREN, MAAR KOPEN?

Als u een product langdurig gebruikt, heeft u wellicht meer interesse in kopen dan huren. Wij weten exact hoe de markt in elkaar steekt en welke fabrikanten goede ledschermen leveren met goede after sales service

led scherm huren voor een congres, concert of beurs

WIJ PLAATSEN LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaardige ledschermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

ONZE LED SCHERM VERHUUR ERVARING IN BEELD

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf en laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt met enkele projecten waar wij een steentje aan hebben mogen bijdragen. Zo krijgt u een goed beeld van de ledschermen die u bij ons kunt huren. Meer referenties ontvangen? Laat het ons weten.

DE VOORDELEN BIJ GROOTBEELDSCHERM.NL

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten nog eenmaal de voordelen van het huren van een ledscherm bij Grootbeeldscherm.nl op een rij:

> ZEER SCHERPE TARIEVEN
> Onderscheidende service
> UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT
> LED scherm verhuur sinds 2007
> Ervaring in vele Europese landen
> Allround audiovisueel verhuurbedrijf
mobiel led scherm tijdens nacht van hengelo
Het meest geschikte ledscherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden