LED Scherm Huren

Wilt u een LED Scherm huren voor uw evenement? Grootbeeldscherm.nl is een van de meest ervaren led wall verhuurders van Nederland en biedt u de mogelijkheid een indoor, outdoor of mobiel led scherm te gebruiken tegen een scherpe prijs. Dankzij de onderscheidende beeldkwaliteit en jarenlange ervaring hebben wij een beeldscherm en andere av-producten mogen leveren voor talrijke projecten in vele Europese landen. 

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Wij hebben ons gepositioneerd in het hoge segment van de audiovisuele markt. Kwaliteit is bij ons een belangrijke kernwaarde; dit mag echter niet ten koste gaan van de betaalbaarheid. Onze klanten kunnen bij ons dus een led scherm huren tegen een gunstig tarief.

LED SCHERM IN EEN TOTAALPAKKET

Als onderdeel van een full scale audiovisueel specialist bieden wij u de mogelijkheid een groot scherm als onderdeel van compleet pakket te huren tegen een scherpe prijs. Indien gewenst gewenst met technische ondersteuning van onze zeer ervaren professionals.

WILT U EEN PLUG ‘N PLAY LED WALL HUREN?

Wij zorgen voor een opstelling welke onze klanten veel gebruiksgemak en een breed scala aan mogelijkheden biedt. Wanneer u gebruikt maakt van een van onze grote schermen, dan kunt u rekenen op een opstelling in de meeste gevallen zelfs plug ‘n play zal zijn.

KOM EENS LANGS VOOR EEN DEMONSTRATIE

Wij zijn trots op de magnifieke beeldkwaliteit van onze schermen. U bent dan ook van harte welkom bij ons aan de zaak; zodat u kunt zien waarom er bij projecten van topmerken als Singapore Airlines, Porsche, Red Bull, ING, Oracle & BNP Paribas gekozen werd voor Grootbeeldscherm.nl

wilt u een led scherm huren voor uw evenement tegen een betaalbare prijs?

CHECKLIST BIJ HET HUREN VAN EEN LED SCHERM

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich vooraf goed kunnen voorbereiden en een duidelijk beeld hebben van het totale kostenplaatje. Om deze reden hebben wij een checklist samengesteld; een overzicht van enkele belangrijke aspecten welke van belang kunnen zijn wanneer u een led scherm gaat huren. Door de juiste vragen te stellen, kunt u last-minute stress en onaangename verrassingen na afloop van een evenement voorkomen.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Eerlijkheid & transparatie zijn kernwaarden van ons. Alle informatie op deze website m.b.t. onze beeldschermen is dan ook correct en eenvoudig te verifiëren. Geen verleidelijke kreten, met afwijkende algemene voorwaarden.

12,5 JAAR LED SCHERM VERHUUR

Wij verhuren reeds sinds 2007 LED Schermen en behoren tot de meest ervaren bedrijven op de markt. Onze specialisatie en jarenlange ervaring zorgen voor een schat aan kennis, waar ook u van kunt profiteren.

ONZE SERVICE IS ONDERSCHEIDEND

Bij weinig aanbieders zult u zoveel expertise kunnen vinden tegen een tarief gelijk aan de onze. Wij hanteren geen ‘uurtje factuurtje’ werkwijze; onze service gaat net iets verder dan bij de meeste bedrijven.

Een Beeldscherm huren voor uiteenlopende projecten

WIJ PLAATSEN LED SCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij op veel uiteenlopende locaties in Europa onze kwalitatief hoogwaarde beeldschermen, waarmee onze klanten de aandacht op zich weten te vestigen.

EEN GOED BEELD VAN ONZE WERKZAAMHEDEN

Wij zijn trots op de ontwikkeling van ons bedrijf en laten u dan ook graag onze showcasepagina zien, waar u een bondig overzicht vindt met door ons verrichte werkzaamheden. Zo heeft u direct overzichtelijk in beeld welke soorten LED schermen wij verhuren. Wilt u meer referenties ontvangen? Laat het ons weten.

DE VOORDELEN BIJ GROOTBEELDSCHERM.NL

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten nog eenmaal de voordelen van het huren van een groot scherm bij Grootbeeldscherm.nl op een rij:

> ZEER SCHERPE TARIEVEN
> Onderscheidende service
> UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT
> LED scherm verhuur sinds 2007
> Ervaring in vele Europese landen
> Allround audiovisueel verhuurbedrijf
mobiel led scherm tijdens nacht van hengelo
Het meest geschikte beeldscherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden