INDOOR LED SCHERMEN

In ons assortiment vindt u vele vierkante meters GBSP2-, GBSP3- en GBSP6 LED Schermen, waarmee wij voor zo goed als iedere toepassing een prachtige videowall kunnen creëren. Deze schermen herbergen vele tienduizenden beeldpunten per vierkante meter, waardoor aanwezigen al op korte afstand genieten van een zeer strakke beeldkwaliteit. Dankzij de hoge pixeldichtheid zijn wij in staat om gigantische schermen te leveren welke Full HD-beeldkwaliteit overstijgen.

GBSP2 Indoor LED Schermen

Met de ontwikkeling van onze gloednieuwe GBSP2 LED Schermen zetten wij een nieuwe stap in de richting van het perfecte plaatje. Dankzij de ruim 147.000 beeldpunten per vierkante meter kunnen wij voor u een beeldscherm samenstellen met een verbluffende Full HD+ beeldwaliteit.

Pixeldichtheid:        147.456/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           2.61 mm

Lees verder >

GBSP3 Indoor LED Schermen

Deze fraaie LED Schermen bieden u niet alleen de mogelijkheid tot HD-plus beeldkwaliteit, dankzij specifieke keuzes tijdens de ontwikkeling zijn wij er eveneens in geslaagd onderscheidende voordelen te realiseren op overige factoren welke van grote invloed zijn op de beeldkwaliteit.

Pixeldichtheid:        65.536/ m2
Refresh Rate:         
1920 Hz
Pixelafstand:           3.91 mm

Lees verder >

GBSP6 Indoor LED Schermen

Steady as a rock, triple-A quality. Onze GBSP6 LED Schermen hebben hun waarde bewezen in de grootste Arena’s van Europa. De basis van deze serie zijn de krachtige SMD5050 diodes, waarmee een lichtopbrengst van meer dan 2000 nits gegenereerd kan worden. Is uw interesse gewekt?

Pixeldichtheid:        27.777/ m2
Refresh Rate:         
1920 Hz
Pixelafstand:           6.00 mm

Lees verder >

INDOOR LED SCHERM HUREN MET EEN ONDERSCHEIDENDE BEELDKWALITEIT

Wij zijn immer nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze LED Schermen. Nimmer kopen wij een standaard een massa-product, alle series welke in ons assortiment te vinden zijn werden namelijk volledig op maat voor ons geproduceerd. Hierdoor weten wij exact welk product wij u kunnen aanbieden, namelijk een topproduct bestaande uit A-kwaliteit onderdelen en een onderscheidende beeldkwaliteit.

INDOOR LED SCHERM HUREN ALS ONDERDEEL VAN EEN COMPLEET PAKKET

Wij leveren onze schermen vaak compleet met randapparatuur en software, waardoor de talloze mogelijkheden die het gebruik van een LED Wall biedt maximaal benut kunnen worden. Tevens beschikken wij als audiovisueel specialist over een breed aanbod op het gebied van licht en geluid. Bent u op zoek naar slechts één aanspreekpunt voor het gehele audiovisuele verhaal? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onderscheidende Full HD-plus kwaliteit  |  Soldeerverbindingen met gouddraad
Grote SMD3in1 diodes  |  Briljante kleurweergave  |  Hoge contrastwaarde
Feilloze Refresh Rate  |  Uitstekende Grey Scales  |  A-merk LEDs

Wilt u een Indoor LED Scherm huren voor uw project?
Ontdek waarom een Indoor LED Scherm een uitstekende keuze zijn