INDOOR LED SCHERMEN

Wij zijn gespecialiseerde vakmensen die het perfecte plaatje nastreven. Daarom kiezen wij er voor om indoor led schermen volledig voor ons op maat te laten ontwikkelen. Inspectie wordt door ons persoonlijk in de fabriek uitgevoerd, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Onze indoor led schermen behoren hierdoor tot de crème de la crème op de markt en worden naar tevredenheid ingezet door bedrijven van over de hele wereld. Omdat wij volledig overtuigd zijn van onze indoor led schermen, bent u van harte welkom voor een product demonstratie. 

P1 Indoor LED Schermen

Met deze nieuwe indoor led schermen worden zelfs de kleinste details haarfijn weergegeven. Duurzaam dankzij een stevige beschermlaag.

Pixeldichtheid:        278.784/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           1.89 mm

P2 Indoor LED Schermen

Met de ontwikkeling van onze GBSP2 LED Schermen zetten wij een nieuwe stap in de richting van het perfecte plaatje.

Pixeldichtheid:        147.456/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           2.60 mm

P3 Indoor LED Schermen

Budgetvriendelijke keuze, zeer geschikt voor uiteenlopende projecten. Naar tevredenheid van onze klanten ingezet in diverse landen.

Pixeldichtheid:        65.536/ m2
Refresh Rate:         
1200 Hz
Pixelafstand:           3.91 mm

Verhuur van kwalitatief hoogwaardige indoor led schermen

LED SCHERM MET ONDERSCHEIDENDE BEELDKWALITEIT

Zoals aangegeven zijn wij altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze indoor led schermen. Wij kopen niet snel een ‘standaard’ massaproduct, waarbij concessies worden gedaan op kwaliteit ter faveure van de inkoopprijs. Streeft u naar de beste kwaliteit? Dan adviseren wij u vooraf goed te informeren naar de specificaties van door verschillende bedrijven aangeboden led schermen. Onze voorkeur gaat altijd uit naar A-kwaliteit met bijvoorbeeld Nationstar LEDs, MBI Driving IC’s en vergulden soldeerverbindingen. Onze led schermen bieden een uitstekende beeldkwaliteit en zijn geschikt voor allerlei soorten projecten.

INDOOR LED WALL HUREN IN EEN COMPLEET AV-PAKKET

Veel van onze klanten zijn op zoek naar een leverancier waar zij naast een led scherm ook kwalitatief hoogwaardig geluid en passende (sfeer)verlichting kunnen huren. Het is voor hen dan ook prettig dat Grootbeeldscherm.nl een handelsnaam is van een allround audiovisueel verhuurbedrijf met decennia lang ervaring in binnen- en buitenland. Mocht u op zoek zijn een bedrijf die het gehele audiovisuele verhaal voor u kan faciliteren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Velen, van Groningen tot Limburg, gingen u voor. Kiest u er voor een totaal av-pakket bij ons te huren; dan profiteert u ook nog eens van een fraaie stapelkorting.

Wilt u een Indoor LED Scherm huren voor uw project?
Ontdek waarom een Indoor LED Scherm een uitstekende keuze zijn