INDOOR LED SCHERMEN

Wilt u een Indoor LED Scherm Huren? In ons assortiment vindt u P1.8, GBSP2 en GBSP3 LED Schermen; waarmee wij voor bijna ieder project een prachtige videowall kunnen creëren. Deze schermen herbergen zeer veel beeldpunten per vierkante meter, waardoor aanwezigen al op zeer korte afstand genieten van een zeer strakke beeldkwaliteit.

GBSP1 Indoor LED Schermen

Met deze nieuwe indoor led schermen worden zelfs de kleinste details haarfijn weergegeven. Duurzaam dankzij een stevige beschermlaag.

Pixeldichtheid:        278.784/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           1.89 mm

GBSP2 Indoor LED Schermen

Met de ontwikkeling van onze GBSP2 LED Schermen zetten wij een nieuwe stap in de richting van het perfecte plaatje.

Pixeldichtheid:        147.456/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           2.60 mm

GBSP3 Indoor LED Schermen

Fraaie LED Schermen, welke dankzij specifieke keuzes een hogere beeldkwaliteit heeft dan de meeste schermen met een gelijke resolutie.

Pixeldichtheid:        65.536/ m2
Refresh Rate:         
1200 Hz
Pixelafstand:           3.91 mm

LED SCHERM MET ONDERSCHEIDENDE BEELDKWALITEIT

Wij zijn altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze LED Schermen, nooit kopen wij een standaard een massa-product. Alle series in ons assortiment zijn werden namelijk volledig op maat voor ons geproduceerd. Hierdoor weten wij exact welk product wij u kunnen aanbieden, namelijk een product bestaande uit goede kwaliteit onderdelen en een uitstekende beeldkwaliteit.

INDOOR LED WALL HUREN IN EEN COMPLEET AV-PAKKET

Wij zorgen er voor dat onze schermen geleverd worden in een opstelling waarmee de mogelijkheden van een LED Scherm optimaal benut kunnen worden. Daarnaast is het wellicht goed om te weten dat wij beschikken over een breed aanbod op het gebied van licht en geluid. Bent u op zoek naar slechts één aanspreekpunt voor het gehele audiovisuele verhaal? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vele bedrijven, van Groningen tot Limburg, gingen u voor.

Wilt u een Indoor LED Scherm huren voor uw project?
Ontdek waarom een Indoor LED Scherm een uitstekende keuze zijn