INDOOR LED SCHERMEN

Maak kennis met onze nieuwe indoor led schermen; welke tot de crème de la crème op de markt behoren. Wij kiezen er voor ons te onderscheiden op kwaliteitsniveau, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Aangezien wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, bent u bij ons altijd welkom voor een demonstratie, zodat u zelf de beeldkwaliteit kunt beoordelen. Op deze manier hebben veel van onze huidige klanten gezien dat het huren van onze indoor led schermen een goede keuze is.

P1 Indoor LED Schermen

Met deze nieuwe indoor led schermen worden zelfs de kleinste details haarfijn weergegeven. Duurzaam dankzij een stevige beschermlaag.

Pixeldichtheid:        278.784/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           1.89 mm

P2 Indoor LED Schermen

Met de ontwikkeling van onze GBSP2 LED Schermen zetten wij een nieuwe stap in de richting van het perfecte plaatje.

Pixeldichtheid:        147.456/ m2
Refresh Rate:          
3840 Hz
Pixelafstand:           2.60 mm

P3 Indoor LED Schermen

Budgetvriendelijke keuze, zeer geschikt voor uiteenlopende projecten. Naar tevredenheid van onze klanten ingezet in diverse landen.

Pixeldichtheid:        65.536/ m2
Refresh Rate:         
1200 Hz
Pixelafstand:           3.91 mm

Verhuur van kwalitatief hoogwaardige indoor led schermen

LED SCHERM MET ONDERSCHEIDENDE BEELDKWALITEIT

Wij zijn altijd nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van onze indoor led schermen. Het zal niet snel voorkomen dat wij een ‘standaard’ massaproduct kopen, welke op grote schaal geproduceerd worden voor een groot deel van de markt. Alle series in ons assortiment werden volledig voor ons op maat geproduceerd en hoogstpersoonlijk door ons gecontroleerd voordat ze klaar werden gezet voor transport. Hierdoor weten wij precies welk product wij u aanbieden; namelijk een product bestaande uit A-kwaliteit onderdelen welke dankzij zijn uitstekende beeldkwaliteit een uitstekende keuze is voor allerlei soorten projecten.

INDOOR LED WALL HUREN IN EEN COMPLEET AV-PAKKET

Veel van onze klanten zijn op zoek naar een leverancier waar zij naast een led scherm ook kwalitatief hoogwaardig geluid en passende (sfeer)verlichting kunnen huren. Het is voor hen dan ook prettig dat Grootbeeldscherm.nl een handelsnaam is van een allround audiovisueel verhuurbedrijf met decennia lang ervaring in binnen- en buitenland. Mocht u op zoek zijn een bedrijf die het gehele audiovisuele verhaal voor u kan faciliteren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Velen, van Groningen tot Limburg, gingen u voor. Kiest u er voor een totaal av-pakket bij ons te huren; dan profiteert u ook nog eens van een fraaie stapelkorting.

Wilt u een Indoor LED Scherm huren voor uw project?
Ontdek waarom een Indoor LED Scherm een uitstekende keuze zijn