GBSP2 INDOOR LED SCHERMEN

Vol trots presenteren wij u onze nieuwe GBSP2 LED Schermen; een serie waarmee mij een grote stap zetten in de richting van een ‘levensecht’ plaatje. Het liefst laten wij ons nieuwste product aan iedereen zien; u bent dan ook van harte welkom om onze nieuwste aanwinsten te komen bewonderen. U zult dan getuige zijn van een videoscherm met een sensationele beeldkwaliteit. 

GBSP2 LED SCHERMEN – ZEER HOGE RESOLUTIE

Onze GBSP2 LED Schermen zorgt dankzij een geringe pixelafstand van 2.60mm voor een duizelingwekkend aantal van 147.456 beeldpunten per vierkante meter. U hoeft zich hierdoor nimmer zorgen te maken dat uw beelden niet goed zichtbaar zullen zijn. Naast de zeer hoge resolutie hebben wij aandacht geschonken aan alle overige aspecten welke van invloed zijn op de beeldkwaliteit. Meer hierover leest u op deze pagina.

GBSP2 LED SCHERMEN – PRACHTIG BEELDSCHERM

Met een hoge pixeldichtheid als basis kiest u voor een scherm met een hoge beeldresolutie, er zijn echter meer factoren die van invloed zijn op de beeldkwaliteit. Zo hebben wij bij de ontwikkeling van de nieuwe serie wederom gekozen voor de grootst denkbare diodes, gebruiken wij black LEDs voor de beste contrastwaarde, zorgen MBI5252 IC’s voor een egaal plaatje en is ook de refresh rate met circa 4000Hz helemaal in orde.

GBSP2 LED SCHERMEN – DUURZAAM EN STABIEL

Grootbeeldscherm.nl streeft er altijd naar om leidend te zijn. Om deze reden kiezen wij immer enkel voor producten welke tot de absolute top van de audiovisuele markt gerekend kunnen worden. De best denkbare beeldkwaliteit staat hierbij centraal, echter vinden wij stabiliteit en duurzaamheid evenzo belangrijk. Om u het optimale product aan te kunnen bieden maken wij zodoende enkele belangrijke keuzes bij de ontwikkeling van een product.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze GBSP2?
Kom gerust langs om de FULL HD-plus beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen