GBSP3 INDOOR LED SCHERMEN

Met onze GBSP3 beschikken wij over een unieke serie welke tot de absolute top op de audiovisuele markt behoort. Deze fraaie LED Schermen bieden u niet alleen de mogelijkheid tot HD-plus beeldkwaliteit, dankzij specifieke keuzes tijdens de ontwikkeling zijn wij er eveneens in geslaagd onderscheidende voordelen te realiseren op overige factoren welke van grote invloed zijn op de beeldkwaliteit.

INDOOR LED SCHERMEN MET KRACHTIGE SMD2724 DIODES

De hoge beeldresolutie vormt een gedegen basis van een beeldscherm, er zijn echter meerdere zaken welke  bijdragen aan de onderscheidende topkwaliteit van onze GBSP3. Één van deze punten is de chipgrootte; wij hebben de ontwikkeling van onze nieuwe serie gebruik gemaakt van grote SMD2724, een keuze welke aantoonbare voordelen oplevert ten opzichte van kleinere SMD2020/SMD2121 diodes

Bredere kijkhoek

> Hogere lichtsterkte

> Betere kleurweergave

> Egaler beeldoppervlak

LED SCHERMEN MET EEN FRAAIE HIGH DEFINITION+ RESOLUTIE

De korte pixelafstand van 3.91mm zorgt voor een duizelingwekkend aantal van 65.536 beeldpunten per vierkante meter en biedt u een hoge beeldkwaliteit. Niet alleen op grote afstand, dankzij de hoge pixeldichtheid zal de door u weergegeven boodschap ook duidelijk waarneembaar zijn voor aanwezigen welke zich op geringe afstand van het scherm bevinden. Bij voldoende grootte beschikt u zelfs over een HD-plus beeldkwaliteit.

GBSP3 LED SCHERMEN – HOGE CONTRASTWAARDE

Daarnaast hebben wij een aanzienlijke verbetering van de gray scale weten te realiseren door een scherm te kiezen met een full body Black LED in plaats van de traditionele witte LED. Als gevolg van deze keuze zwart beter worden weergegeven, hetgeen de contrastwaarde ten goede komt. Dankzij de hogere contrastwaarde krijgen kleuren nog meer diepte, waardoor het visuele plaatje nog fraaier wordt.

GBSP3 LED SCHERMEN – GOEDE REFRESH RATE

Met een refresh rate van circa 1200 Hz is onze GBSP3 LED Scherm in de meeste gevallen eveneens geschikt voor bijvoorbeeld videoproducties. Bovendien hebben wij schermen uit deze serie al mogen plaatsen in stands van diverse wereldspelers, welke na afloop hun tevredenheid uitspraken over het beeldscherm. Mocht u echter de beste kwaliteit nastreven, dan kunt u onze GBSP2 LED Schermen overwegen.

DEZE LED SCHERMEN ZIJN TE HUUR IN DIVERSE AFMETINGEN

Onze GBSP3 schermen zijn modulaire LED Walls, opgebouwd uit modules van 50 bij 50 centimeter. Hierdoor zijn wij flexibel en zijn wij in staan om een scherm op te bouwen met het door u gewenste formaat en de door u gewenste beeldverhouding.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze GBSP3?
Kom gerust langs om de HD-plus beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen