GBSP6 INDOOR LED SCHERMEN

Steady as a rock, triple-A quality. Onze GBSP6 heeft zijn waarde reeds bewezen in de grootste Arena’s van Europa. De basis van deze serie zijn de grote SMD5050 diodes, waarmee een lichtopbrengst van meer dan 2000 nits gegenereerd kan worden. Tevens profiteert u van de briljante kleurweergave en een hoge refresh rate, hetgeen bij zowel fotografie als video-opnames  een goed resultaat biedt.

GBSP6 LED SCHERMEN MET GROTE SMD5050 DIODES

Onze GBSP6 LED Schermen zijn zoals reeds eerder aangegeven uitgerust met grote SMD5050 diodes. Door gebruik te maken van deze grootte van de LEDs realiseren wij zichtbare voordelen ten opzichte van P6 LED schermen waarbij gekozen is om te werken met kleinere diodes, te weten:

– Bredere kijkhoek
– Hogere lichtsterkte
– Betere kleurweergave

GBSP2 INDOOR LED SCHERMEN – HOGE REFRESH RATE

Het verschil tussen een scherm met een lage- en een scherm met een hoge refresh rate zijn op het eerste gezicht wellicht niet zichtbaar. Echter, wanneer u foto’s of video-opnames wenst te maken is de refresh rate een factor die u zeker niet dient te negeren.

GBSP6 INDOOR LED SCHERMEN – DIVERSE FORMATEN MOGELIJK

Wij beschikken over kasten met een afmeting van 57,6 bij 57,6 centimenter. Dankzij dit compacte formaat zijn wij in staat om een videoscherm te creëren welke matcht met de door u gewenste beeldverhouding.

Meer te weten komen over onze GBSP6 LED Schermen
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord