GBSP1 INDOOR LED SCHERMEN

Grootbeeldscherm.nl heeft geïnvesteerd in hagelnieuwe GBSP1 indoor led schermen. Met deze serie kunnen wij onze klanten een nog hogere beeldresolutie aanbieden. Bent u benieuwd hoe ruim 278.000 beeldpunten per vierkante meter eruit zien? Kom dan eens bij ons langs om de beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen. Op deze pagina leest u alvast meer over dit product.

HIGH-RESOLUTION SCHERM

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kijkafstand. Met 278.784 pixels per vierkante meter kiest u voor een scherm met een prachtige beeldresolutie. Ook wanneer u pal voor het videoscherm staat, zullen beelden uitstekend zichtbaar zijn.

UITERST DUURZAAM PRODUCT

High-resolution led schermen zijn een uiterst kwetsbaar product. Daarom hebben wij gekozen voor een stevige beschermingslaag; welke schade voorkomt als gevolg van stoten, water en andere elementen. Op deze manier pogen wij de duurzaamheid te waarborgen.

REFRESH RATE: 3840 Hz

Wij hechtten veel waarde aan de refresh rate van onze producten. Bij de P1.8 led schermen hebben wij daarom wederom gekozen voor een refresh rate van 3840 Hz. Beelden lopen dan smooth en het biedt het beste resultaat voor fotografie en camerawerk.

MEER INFORMATIE MBT ONZE GBSP1 INDOOR LED SCHERMEN

Dankzij onze praktijkervaring weten wij dat producten regelmatig geconfronteerd wordt met externe invloeden. Aangezien dit onvermijdelijk is, hebben wij gekozen voor dit extra verstevigde product. Hierdoor kunt u met een gerust hart gebruik maken van deze led schermen welke u een prachtige beeldweergave bezorgen. Wilt u meer informatie ontvangen of de beeldkwaliteit komen bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze P1.8 LED Schermen?
Kom gerust langs om de FULL HD-plus beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen