P1 INDOOR LED SCHERMEN

Met deze serie kunnen wij onze klanten een nog hogere beeldresolutie aanbieden. Bent u benieuwd hoe ruim 278.000 beeldpunten per vierkante meter eruit zien? Kom dan eens bij ons langs om de beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen. Op deze pagina leest u alvast meer over deze modulaire led tegels, welke samen een groot scherm kunnen vormen.

HIGH-RESOLUTION SCHERM

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kijkafstand. Dankzij de 278.784 beeldpunten per vierkante meter bezorgt dit scherm u een prima resolutie. Ook wanneer gasten dichtbij het scherm staan, zullen beelden uitstekend zichtbaar zijn.

BEELD, LICHT EN GELUD

Onze klanten hebben de mogelijkheid om ook gebruik te maken van onze apparatuur op het gebied van licht en geluid. Streaming, podia, videopname e.a. audiovisuele diensten zijn eveneens bespreekbaar. U kunt bij ons dus meer dan alleen een led scherm huren.

REFRESH RATE: 3840 Hz

Wij kiezen voor kwaliteit. Daar hoort natuurlijk ook een refresh rate van 3840 Hz bij. Hierdoor zullen beelden smooth lopen en zijn deze led schermen zeer geschikt voor fotografie en camerawerk. Kortom: Een belangrijke eigenschap bij professioneel gebruik.

LED SCHERM MET DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Dankzij innovaties kunnen wij bij dit scherm ook herstelwerkzaamheden aan de voorzijde uitvoeren. Nu herstelwerkzaamheden aan de voorkant plaats kunnen vinden, zal er minder ruimte achter het scherm nodig zijn. Modules kunnen snel worden verwissel en 1 op 1 worden vervangen, zodat het scherm niet opnieuw geprogrammeerd hoeft te worden.

Dankzij onze rijke ervaring weten wij dat schermen regelmatig worden geconfronteerd met invloeden van buitenaf, om deze reden hebben wij gekozen voor een scherm met een stevige beschermlaag om de leds te beschermen.

  • p1 led scherm tijdens beurs in rotterdam
  • P1 led scherm in almelo

Wilt u graag meer te weten komen over onze nieuwste serie indoor led schermen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze professionals staan u graag te woord om uw vragen te beantwoord. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak om onze producten te bezichtigen.

Wilt u meer te weten komen over onze P1 Indoor LED Schermen?
Kom gerust langs om de beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen.