P2 INDOOR LED SCHERMEN

Wij zijn trots op onze P2 LED Schermen; een serie waarmee wij in 2018 een grote stap zetten  in de richting van een ‘levensecht’ plaatje. Wij laten dit product graag zien aan geïnteresseerden, u bent dan ook van harte welkom om dit product te komen bewonderen. U zult dan getuige zijn van een videoscherm met een uitstekende beeldkwaliteit. 

HIGH RESOLUTION LED SCHERM

Een pixelafstand van 2.60 mm zorgt voor een groot scherm met 147.456 pixels per vierkante meter. Met zo’n pixeldichtheid spreken we van een ‘high-resolution led scherm’. Diverse topmerken kozen al voor dit product.

KIES VOOR ONZE TOPKWALITEIT

Eveneens van belang voor een goede kwaliteit zijn de contrastwaarde en refresh rate. Onze P2 led schermen scoren sterk op dit vlak, dankzij een refresh rate van 3840 Hz en non-glossy black face LEDs.

EEN DUURZAAM LED SCHERM

LED schermen zijn een kwetsbaar product, maar die van ons zijn net iets sterker dan de meeste ledwalls op de markt. Wij kozen namelijk voor A-merk LEDs en ‘golden wire’ in plaats van soldeer verbindingen met koperdraad.

p2 led scherm huren

WILT U MEER DAN ALLEEN EEN LED SCHERM HUREN?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Grootbeeldscherm.nl is een handelsnaam van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf. Al vele jaren faciliteren wij beeld, licht, geluid bij uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Mocht u kiezen voor een uitgebreid pakket, dan zult u profiteren van een prettige stapelkorting.

MEER INFORMATIE MBT ONZE P2 LED SCHERMEN

Wilt u graag meer te weten komen over onze producten en dienstverlening? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Natuurlijk kan er ook een afspraak gemaakt worden als u onze producten wilt komen bezichtigen. Door hier voor te kiezen weet u op voorhand welke kwaliteit u van ons kunt verwachten.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze GBSP2?
Kom gerust langs om de FULL HD-plus beeldkwaliteit met eigen ogen te aanschouwen