MOBIEL LED SCHERM HUREN

Wilt u een Mobiel LED Scherm huren? Vanuit Overijssel leveren wij onze Mobiele videoschermen door heel Nederland. Wanneer u kiest voor onze producten, kunt u binnen 20 minuten na aankomst profiteren van een groot led scherm. U bent gevrijwaard van een lange opbouwperiode met daarbij behorende kosten. Lees rustig verder als u meer wilt weten over onze mobiele led schermen.

18,5m2 P10 MOBIEL LED SCHERM

Trailer met een 18,43 m2 dip led scherm. Kan tot ruim 8 meter hoogte worden gehesen door hefmasten. Dankzij zijn enorme helderheid ook bij zonlicht goed zichtbaar. Zeer geschikt voor grote groepen.

10m2 Mobiel P6 LED Scherm

Aanhanger met een 9,73 m2 ultra wide screen led scherm. Hydraulisch in hoogte verstelbaar en uitgerust met een uitgebreide regieruimte. Het scherm kan ‘openen’, waardoor unieke opkomsten mogelijk zijn.

7m2 LED Evenementenwagen

Kant-en-klare trailer met vele vierkante meters vloeroppervlak, complete geluidsset en high-resolution daglicht led scherm. Geschikt voor openlucht bioscopen, public viewing en als podiumwagen bij evenementen.

Mobiel LED Scherm Huren - Projecten in Overijssel - Twente, Salland, Deventer, Hengelo

EEN PLUG ‘N PLAY MOBIEL LED SCHERM HUREN

Wanneer wij een Mobiel LED Scherm verhuren streven wij immer naar een zeer gebruiksvriendelijke oplossing, iets waarin wij meestal met vlag en wimpel slagen. Wij regelen wij het scherm voorafgaand aan uw event volledig af, waarna u met slechts een druk op de knop kunt bepalen welke beelden u wenst te vertonen.

ONZE MOBIELE LEDSCHERMEN ZIJN MULTIFUNCTIONEEL

De mobiele led schermen die wij verhuren beschikken over een uitgebreide (verwarmde) regieruimte met veel hardware op het gebied van beeld en geluid. Hierdoor kunnen nagenoeg alle denkbare apparaten eenvoudig worden aangesloten op het grote beeldscherm. Indien gewenst kunnen wij ook het geluid voor u verzorgen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE MOBIELE LED SCHERMEN

Wij hopen met onze website een goed beeld te geven van onze mobiele led schermen, praktijkervaring en de verschillende mogelijkheden. Mochten er echter nog vragen zijn van uw zijde, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals staan voor om meer informatie te verschaffen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Bent u in de buurt? Dan kunt u natuurlijk ook een afspraak maken voor een demonstratie van onze producten.

Wilt u graag een mobiel LED Scherm huren?
Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen