MOBIEL LED SCHERM HUREN

Wilt u een Mobiel LED Scherm huren? Vanuit Overijssel leveren wij onze Mobiele videoschermen door heel Nederland. Wanneer u kiest voor onze producten, kunt u binnen 20 minuten na aankomst profiteren van een groot led scherm. U bent gevrijwaard van een lange opbouwperiode met daarbij behorende kosten. Lees rustig verder als u meer wilt weten over onze mobiele led schermen.

18,5m2 P10 MOBIEL LED SCHERM

Trailer met een 18,43 m2 dip led scherm. Kan tot ruim 8 meter hoogte worden gehesen door hefmasten. Dankzij zijn enorme helderheid ook bij zonlicht goed zichtbaar. Dit mobiele LED scherm is zeer geschikt voor grote groepen.

10m2 Mobiel P6 LED Scherm

Aanhanger met een 9,73 m2 ultra wide screen led scherm. Hydraulisch in hoogte verstelbaar en uitgerust met een uitgebreide regieruimte. Het scherm kan ‘openen’, waardoor unieke opkomsten mogelijk zijn.

7m2 LED Evenementenwagen

Kant-en-klare trailer met vele vierkante meters vloeroppervlak, complete geluidsset en high-resolution daglicht led scherm. Als mobiel LED Scherm geschikt voor openlucht bioscopen, public viewing en als podiumwagen.

Mobiel LED Scherm in Hengelo, Overijssel
mobiel led scherm in dalfsen tijdens wk voetbal

EEN PLUG ‘N PLAY MOBIEL LED SCHERM HUREN

Wanneer wij een Mobiel LED Scherm verhuren streven wij immer naar een zeer gebruiksvriendelijke oplossing, iets waarin wij meestal met vlag en wimpel slagen. Wij regelen de led scherm trailer of aanhangwagen voorafgaand aan uw event volledig af, waarna u met slechts een druk op de knop kunt bepalen welke beelden u wenst te vertonen.

ONZE MOBIELE LEDSCHERMEN ZIJN MULTIFUNCTIONEEL

De mobiele led schermen die wij verhuren beschikken over een uitgebreide (verwarmde) regieruimte met veel hardware op het gebied van beeld en geluid. Hierdoor kunnen nagenoeg alle denkbare apparaten eenvoudig worden aangesloten op het grote beeldscherm. Indien gewenst kunnen wij ook het geluid voor u verzorgen.

HOE WIJ ONZE MOBIELE LED SCHERMEN CONCURREND KUNNEN AANBIEDEN

U verdient het eerlijke verhaal. Onze indoor led schermen behoren tot de besten op de visuele markt; waardoor ze geliefd zijn bij topmerken van over de hele wereld. De outdoor markt daarentegen steekt anders in elkaar; wij hebben de laatste jaren gemerkt dat in de evenementenbranche de focus ietwat verschoven is van kwaliteit naar prijs. Om deze reden hebben wij bij de ontwikkeling van mobiele led schermen ook iets meer gelet op de inkoopprijs van onze producten, om zo concurrerend te kunnen werken. Dit betekent niet dat u een slecht product zult huren; wij vinden namelijk nog steeds dat de kwaliteit geen ondergeschoven kindje mag zijn. Zodra onze klanten niet meer tevreden zijn met onze mobiele led schermen, zullen wij deze niet meer aanbieden. Wij halen namelijk enkel voldoening uit ons werk, als wij onze afnemers blij kunnen maken.

mobiel led scherm tijdens koningsdag in gelderland
mobiel led scherm tijdens de ronde van overijssel

MEER INFORMATIE OVER ONZE MOBIELE LED SCHERMEN

Wij hopen met onze website een goed beeld te geven van onze mobiele led schermen, praktijkervaring en de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Mochten er echter nog vragen zijn van uw zijde, voel u dan vrij contact met ons op te nemen. Onze professionals staan voor u klaar om meer informatie te verschaffen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Bent u bij ons in de buurt? Maak dan gerust een afspraak om onze mobiele led schermen eens te komen bezichtigen. Dan weet u op voorhand exact wat u kunt verwachten. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Wilt u graag een mobiel LED Scherm huren?
Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen