10M2 MOBIEL LED SCHERM HUREN

Dit mobiele systeem beschikt over een p6 daglicht led scherm met een beeldoppervlak van circa tien vierkante meter. Het scherm kan in hoogte worden versteld tot circa 2.00 meter onderkant beeld dankzij een hydraulisch schaarsysteem en is uitgerust met een uitgebreide regieruimte met apparatuur op het gebied van beeld en geluid, waardoor de mogelijkheden erg divers zijn. Opdrachtgevers uit heel het land maken nog altijd naar volle tevredenheid gebruik van dit mobiele led scherm, welke voor een scherpe prijs gehuurd kan worden.

VAAK GEBRUIKT BIJ UITEENLOPENDE PROJECTEN

Dit mobiele led scherm wordt ingezet bij uiteenlopende projecten. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan public viewing tijdens een ek/wk voetbal, outdoor presentatie, sportevenementen en promotionele activiteiten. Omdat het led scherm ‘open geschoven’ kan worden, is bovendien een unieke opkomst van artiesten / bij huldigingen mogelijk.

MOBIEL LED SCHERM HUREN MET LICHT EN GELUID

Als onderdeel van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf bieden wij onze klanten eveneens de mogelijkheid om apparatuur op het gebied van licht en geluid te huren. Tevens kunnen wij voor u een podium plaatsen. Het voordeel van de afname van een totaalpakket is de prettige stapelkorting. Informeer snel naar onze scherpe tarieven.

Groot led scherm huren zaandam - city karting
Mobiel LED Scherm in de Betuwe tijdens Koningsdag
mobiel led scherm + podiumwagen ronde van overijssel
led scherm om te adverteren tijdens kerstmarkt in wierden

PRODUCTSPECIFICATIES VAN HET MOBIELE LED SCHERM

Eerder op deze pagina beschreven wij al enkele eigenschappen, zoals het in hoogte verstellen en het ‘open schuiven’ van het scherm. Er zijn echter meer eigenschappen die wij graag vermelden, zodat u een goed beeld van het scherm kunt vormen. Het daglicht scherm in de aanhanger beschikt over 27.777 smd 5050 diodes per vierkante meter en is 4,61 meter breed en 2,11 meter hoog. Dit resulteert in een ultra wide screen beeldscherm met bijna tien vierkante meter beeldoppervlak. Om het mobiele systeem te kunnen gebruiken is een 16/32A (3-fasen + 0 + aarde) nodig.
De exacte stroomvoorziening is mede afhankelijk van de hoeveelheid andere apparatuur die u wilt gebruiken.

MEER INFORMATIE OVER DIT MOBIELE LED SCHERM

Denkt u dat dit mobiele led scherm van waarde kan zijn bij uw project? Informeer geheel vrijblijvend naar onze scherpe tarieven. Om u alvast een beter beeld te geven, hebben wij hieronder een aantal projecten weergegeven waarbij dit product werd gebruikt:

Ronde van Overijssel,  Ronde van DrentheNK VeldrijdenPresentatie HaaksbergenHogeschool RotterdamPresentatie Ministerie van DefensiePresntatie AlmeloOpenluchtbioscoop Deventer,  Openluchtbioscoop DrentheAdverteren Ahoy RotterdamPromotie WierdenTour de FranceGiro d’ItaliaEK VoetbalWK Voetbal  

led scherm geluid en camerawerk tijdens opendagen hogeschool rotterdam
WILT U DIT MOBIELE LED SCHERM HUREN?
INFORMEER SNEL NAAR DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN