18,5M2 MOBIEL LED SCHERM HUREN

Verrassend eenvoudig, multifunctioneel en in no-time na aankomst gebruiksklaar. Het LED Scherm is ingebouwd in een trailer die op de door u gewenste plek geplaatst kan worden. Vervolgens kan het LED Scherm tot een hoogte van ruim 8 meter gehezen worden door een hydraulisch systeem, zodat het videoscherm ook op grote afstand zichtbaar zal zijn. Zeer geschikt dus voor projecten waarbij veel publiek aanwezig is.

MOBIEL LED SCHERM | WAARVOOR TE GEBRUIKEN?

Dit mobiele systeem beschikt over een uitgebreide regieruimte met veel hardware op het gebied van beeld en geluid, waardoor de mogelijkheden talrijk zijn. Mede daardoor werd het mobiele led scherm gebruikt tijdens open air concerten, feestelijke activiteiten, public viewing, EK/WK’s voetbal, sportevenementen, drive-in / openluchtbioscopen en promotionele activiteiten.

VOORDELEN VAN HET MOBIELE LED SCHERM

Het scherm is ingebouwd in een trailer en kan tot ruim 8 meter hoog worden gehesen; hoger dan veel led schermen op een ‘gewone’ aanhanger. Dit lever voordeel op bij drive-ins, hoogteverschil tussen auto’s zorgt minder snel voor problemen. Ook is er meer attentiewaarde op grotere afstand. Last but not least: Het dip led scherm biedt 10.000 nits helderheid. Ook als zon vol op het scherm schijnt zijn beelden goed zichtbaar.

mobiel led scherm tijdens nacht van hengelo
groot mobiel scherm wk voetbal

MOBIEL LED SCHERM HUREN IN EEN AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Als onderdeel van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij onze klanten ook helpen wanneer zij op zoek zijn naar een bedrijf die het licht en/of geluid kan leveren. Aanvullende dienstverlening waarvoor u bij ons kunt aankloppen zijn onder andere: Complete beeldregie, podiumbouw, opbouw truss constructies, realisatie van (draadloze) beeldverbindingen en streaming.

MEER INFORMATIE OVER HET MOBIELE LED SCHERM

Het betreft een led scherm met 10.000 beeldpunten per vierkante meter. Het scherm is 5,76 meter breed en 3,20 meter hoog; hetgeen een 16:9 breedbeeldverhouding oplevert. Dit is gelijk aan de verhouding van de meeste computer- en tv schermen anno 2021.

Niet de hoogste resolutie; wel de hoogste helderheid op de markt. In veel gevallen een goede keuze als de zon vol op het scherm schijnt en de kijkafstand 20-100 meter bedraagt.

HET MOBIELE LED SCHERM IN BEELD

Om een goed beeld te schetsen van onze producten, vindt u hieronder een aantal projecten waarbij dit mobiele systeem werd gebruikt:

EK Voetbal – WK Voetbal
Ronde van Drenthe | van Overijssel 

Nederlands Kampioenschap Veldrijden
Drive-in bioscoop Nijmegen | Helmond | Rotterdam
Nacht van Hengelo | Vrijheidspark Festival Winterswijk

Voel u vrij contact met ons op te nemen als u graag meer informatie met betrekking tot dit product wenst te ontvangen. Tevens kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen voor een bezichtiging van het videoscherm. Dan weet u vooraf precies wat u kunt verwachten.

Meer informatie m.b.t. dit Mobiele LED Scherm?
Stel gerust uw vragen over dit multifunctionele product.