OUTDOOR LED SCHERM HUREN

Grootbeeldscherm.nl biedt u de mogelijkheid te kiezen uit Outdoor LED Schermen in diverse soorten en maten. De buiten schermen welke wij aanbieden variëren in grootte van zes tot en met acht-en-twintig vierkante meter. De kans is dan ook groot dat wij ook voor uw project het meest geschikte LED Scherm kunnen leveren. Neem rustig een kijkje op deze pagina voor aanvullende informatie.

GBSP4 Outdoor LED Scherm

Bent u op zoek naar een High Resolution Outdoor LED Scherm? Dan zijn onze GBSP4 Outdoor LED Schermen een zeer goede keuze. Deze serie met een geringe pixelafstand van 4.81mm en ruim 43.000 pixels per vierkante meter zorgt voor een gedegen beeldresolutie. Beelden zullen al op korte afstand goed zichtbaar zijn voor uw publiek.

Pixeldichtheid: 43.264/m2
> Meer informatie <

GBSP8 Outdoor LED Scherm

Op zoek naar krachtige LED Schermen met de hoogste lichtopbrengst? Grootbeeldscherm.nl beschikt voor de verhuur over DIP GBSP8 Outdoor videoschermen met een helderheid van maar liefst 10.000 niets. Wij bieden u hiermee de garantie dat beelden ook goed zichtbaar zullen zijn wanneer zonnestralen vol op het videoscherm schijnen.

Helderheid: 10.000 nits
> Meer informatie <

GBSP10 Outdoor LED Scherm

Wij beschikken over ruim achttien vierkante meter aan GBSP10 Outdoor LED Schermen. Deze videoschermen bewijzen al vele jaren een meerwaarde te zijn voor vele projecten in binnen en buitenland. Net als bij onze GBSP8 hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de helderheid van het beeldscherm wanneer u gebruik maakt van deze serie.

Helderheid: 10.000 nits
> Meer informatie <

OUTDOOR LED SCHERM HUREN – DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

Zon, wind of regen? Wij kunnen onder alle weersomstandigheden zorgen voor een scherp en helder videoschermen. Al onze outdoor LED Schermen zijn vanzelfsprekend waterdicht, daarnaast bieden wij u de luxe om te kiezen tussen een SMD GBSP4 Outdoor LED Scherm met een hoge pixeldichtheid of een DIP GBSP8 Outdoor LED Scherm met een gigantische lichtopbrengst.

OUTDOOR LED SCHERM HUREN – GEBRUIKT VOOR VELE TOEPASSINGEN

Onze gepassioneerde audiovisuele specialisten reizen door heel Europa om uiteenlopende projecten van grote videoschermen te voorzien. Zo reisden wij bijvoorbeeld af naar Rennes (Frankrijk) om een outdoor beursstand van een videowall te voorzien, keken onze zuiderburen op vele locaties in de openlucht naar de wedstrijden van de Rode Duivels en werden live-optredens van aansprekende artiesten in Bergen-Belsen (Duitsland) getoond op onze buitenschermen.

OUTDOOR LED SCHERM HUREN – PLUG ‘N PLAY OPGELEVERD

Grootbeeldscherm.nl heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Wij zullen er dan ook alles aan doen een plug ‘n play opstelling te creëren, zodat u eenvoudig alles kunt bedienen en het optimale rendement uit uw videoscherm te halen. Sommige klanten kiezen er eveneens voor om gebruik te maken van een LED Video Proswitch; op dit handige apparaat kunt u nagenoeg ieder denkbare hardware aansluiten. Met 1 druk op de knop kunt u vervolgens switchen tussen de verschillende inputs.

OUTDOOR LED SCHERM HUREN – MEER INFORMATIE

Hebben onze outdoor LED Schermen uw aandacht getrokken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Vrijblijvend contact met ons opnemen kunt u ook indien u graag aanvullende informatie wenst te ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een live demonstratie van onze videoschermen, zodat u de topkwaliteit met eigen ogen kunt aanschouwen.

Meer informatie ontvangen m.b.t onze Outdoor LED Schermen?
Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord