OUTDOOR LED SCHERM HUREN

Grootbeeldscherm.nl biedt u de mogelijkheid te kiezen uit Outdoor LED Schermen in diverse soorten en maten. De buiten schermen welke wij aanbieden variëren in grootte van zes tot en met acht-en-twintig vierkante meter. De kans is dan ook groot dat wij ook voor uw project het meest geschikte LED Scherm kunnen leveren. Neem rustig een kijkje op deze pagina voor aanvullende informatie.

GBSP4 Outdoor LED Scherm

Op zoek naar een High Resolution Outdoor LED Scherm? Deze serie biedt een pixel pitch van 4.81mm, waardoor beelden al op korte afstand duidelijk te zien zijn.

Pixeldichtheid: 43.264/m2

GBSP8 Outdoor LED Scherm

Krachtige LED Schermen met de hoogste lichtopbrengst. Dankzij een helderheid van 10.000 nits zullen beelden ook bij maximaal zonlicht goed zichtbaar zijn.

Helderheid: 10.000 nits

GBSP10 Outdoor LED Scherm

Net als bij onze GBSP8 hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de helderheid van het beeldscherm wanneer u gebruik maakt van deze serie. Tevens waterdicht.

Helderheid: 10.000 nits

Outdoor LED schermen in overijssel gelderland en limburg

EEN GESCHIKT BUITENSCHERM VOOR UW PROJECT

Onze audiovisuele specialisten reizen door heel Europa om uiteenlopende projecten van grote videoschermen te voorzien. Zo reisden wij bijv. af naar Rennes (Frankrijk) om een outdoor beursstand van een videowall te voorzien, keken onze zuiderburen op vele locaties in de openlucht naar de wedstrijden van de Rode Duivels en werden live-optredens van artiesten in Bergen-Belsen (Duitsland) getoond op onze buitenschermen. In Nederland waren wij actief van Leeuwarden tot Limburg.

EEN PLUG ‘N PLAY OUTDOOR LED SCHERM HUREN?

Grootbeeldscherm.nl heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Wij zullen er dan ook alles aan doen een plug ‘n play opstelling te creëren, zodat u eenvoudig alles kunt bedienen en het optimale rendement uit uw videoscherm te halen. Sommige klanten kiezen er eveneens voor om gebruik te maken van een LED Video Proswitch; op dit handige apparaat kunt u nagenoeg ieder denkbare hardware aansluiten. Met 1 druk op de knop kunt u vervolgens switchen tussen de verschillende inputs.

MEER INFORMATIE OVER LED SCHERMEN VOOR IN DE OPEN LUCHT?

Hebben onze outdoor LED Schermen uw aandacht getrokken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Vrijblijvend contact met ons opnemen kunt u ook indien u graag aanvullende informatie wenst te ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een live demonstratie van onze videoschermen, zodat u de topkwaliteit met eigen ogen kunt aanschouwen.

Meer informatie ontvangen m.b.t onze Outdoor LED Schermen?
Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord