OUTDOOR LED SCHERM HUREN

Grootbeeldscherm.nl biedt u de mogelijkheid te kiezen uit outdoor led schermen in diverse soorten en maten. De schermen voor buitengebruik die wij aanbieden variëren in grootte van zes tot en met acht-en-twintig vierkante meter. De kans is dan ook groot dat wij ook voor uw project het meest geschikte led scherm kunnen huren. Kijk rustig rond op onze website om meer te weten te komen over onze outdoor schermen, praktijkervaring en de talrijke mogelijkheden.

P4 Outdoor LED Scherm

Op zoek naar een High Resolution Outdoor LED Scherm? Deze serie biedt een pixel pitch van 4.81mm, waardoor beelden al op korte afstand duidelijk te zien zijn.

Pixeldichtheid: 43.264/m2

P8 Outdoor LED Scherm

Krachtige LED Schermen met de hoogste lichtopbrengst. Dankzij een helderheid van 10.000 nits zullen beelden ook bij maximaal zonlicht goed zichtbaar zijn.

Helderheid: 10.000 nits

P10 Outdoor LED Scherm

Net als bij onze P8 hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de helderheid van het beeldscherm wanneer u gebruik maakt van deze serie. Tevens waterdicht.

Helderheid: 10.000 nits

Outdoor LED schermen in overijssel gelderland en limburg

EEN GESCHIKT BUITENSCHERM VOOR UW PROJECT

Onze audiovisuele specialisten reizen door heel Europa om uiteenlopende projecten van grote videoschermen te voorzien. Zo reisden wij bijv. af naar Rennes (Frankrijk) om een outdoor beursstand van een videowall te voorzien, keken onze zuiderburen op vele locaties in de openlucht naar de wedstrijden van de Rode Duivels en werden live-optredens van artiesten in Bergen-Belsen (Duitsland) getoond op onze buitenschermen. In Nederland waren wij actief van Leeuwarden tot Limburg.

EEN PLUG ‘N PLAY OUTDOOR LED SCHERM HUREN?

Grootbeeldscherm.nl heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Wij zullen er dan ook alles aan doen een plug ’n play opstelling te creëren, zodat u eenvoudig alles kunt bedienen en het optimale rendement uit uw videoscherm te halen. Sommige klanten kiezen er eveneens voor om gebruik te maken van een LED Video Proswitch; op dit handige apparaat kunt u nagenoeg ieder denkbare hardware aansluiten. Met 1 druk op de knop kunt u vervolgens switchen tussen de verschillende inputs.

HOE WIJ MET ONZE OUTDOOR LED SCHERMEN CONCURREREND KUNNEN WERKEN

Wij hebben ervaren dat op de outdoor markt het prijsaspect iets belangrijker is geworden in de afgelopen jaren. Om concurrerend te kunnen blijven werken, hebben wij hier rekening mee gehouden bij de inkoop van onze schermen. Dit betekent niet dat u een slecht product zult huren; want een acceptabele kwaliteit voor onze klanten blijft voor ons een kernwaarde. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze outdoor schermen niet onderdoen voor de meeste aanbieders op de audiovisuele markt. U bent bij ons altijd welkom voor een bezichtiging van onze producten; zodat u op voorhand exact weet welk vlees u in de kuip heeft. Omdat wij ons met onze indoor led schermen in het topsegment hebben geplaatst; vinden wij het belangrijk ook het eerlijke verhaal te vertellen over onze outdoor schermen.

Meer informatie ontvangen m.b.t onze Outdoor LED Schermen?
Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord