GBSP10 Outdoor LED Schermen

In ons assortiment vindt u vele vierkante meters aan DIP P10 Outdoor LED Schermen, schermen welke een uitstekende pixeldichtheid koppelen aan een fenomenale lichtopbrengst, hetgeen ze voor organisatoren van vele evenementen een gedegen zekerheidje maakt. Meer informatie over onze GBSP10 leest u op deze pagina.

GBSP10 Outdoor LED Scherm – Tienduizend beeldpunten per vierkante meter

Wanneer u gaat tellen zult u ontdekken dat onze GBSP10 Outdoor LED Schermen zijn uitgerust met tienduizend beeldpunten per vierkante meter. Dit aantal is groot genoeg om beelden, bijvoorbeeld live-beelden van een concert of sportwedstrijd, weer te geven zodat het goed zichtbaar zal zijn voor het aanwezige publiek.

GBSP10 Outdoor LED Scherm – Enorme lichtopbrengst

Evenals onze GBSP8 is de GBSP10 een DIP Outdoor LED Scherm. De reden waarom wij voor dit type scherm hebben gekozen heeft u wellicht reeds elders op onze site gelezen, dit type LED Scherm is superieur aan SMD LED Schermen op het gebied van lichtopbrengt en garandeerd zodoende onder alle omstandigheden dat er genoeg licht gefabriceerd kan worden om beelden te vertonen.

GBSP10 Outdoor LED Scherm – Audiovisueel Pakket

Bent u op zoek naar een LED Scherm in een compleet audiovisueel pakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over een productaanbod, bestaande uit onder andere:

– Licht
– Podia
– Geluid
– Camera
– Rigging

Informatie ontvangen over onze Outdoor LED Schermen?
Stel gerust uw vragen als u meer wilt weten over onze producten.