GBSP4 Outdoor LED Scherm Huren

Grootbeeldscherm.nl biedt u de mogelijkheid high resolution Outdoor LED Schermen te huren, GBSP4 LED Schermen om precies te zijn. Deze nieuwe serie buitenschermen – met een pixelafstand van slechts 4.81 milimeter en daardoor ruim 43.000 beeldpunten per vierkante meter – voldoet aan de kwaliteitseisen welke u vandaag de dag aan een outdoor videoscherm mag stellen. 

GBSP4 Outdoor LED Scherm in een compleet audiovisueel pakket

Wilt u meer dan enkel een prachtig groot GBSP4 LED Scherm huren voor uw project in de openlucht? Dan is het wellicht goed om te weten dat Grootbeeldscherm.nl eveneens over een ruim assortiment beschikt op het gebied van geluidsvoorziening en verlichting. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een partij zoekt welke de complete beeldregie bij uw evenement verzorgd.

GBSP4 Outdoor LED Scherm huren icm podia en trussconstructies

Wij kunnen zoals gezegd de complete audiovisuele inrichting voor uw project verzorgen. Echter gaat onze dienstverlening nog een stuk verder. Zo verhuren wij bijvoorbeeld diverse modulaire podia, LED Podiumwagen en een complete Podiumwagen met een vloeroppervlak van ruim 30 vierkante meter. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst te ontvangen over deze producten.

GBSP4 Outdoor LED Scherm – Kom langs voor een demonstratie

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u gaarne vantevoren wilt zien welk product u overweegt te gaan huren. Wij nodigen u daarom graag uit bij ons aan de zaak voor een live demonstratie van onze GBSP4 LED Schermen. U ziet dan direct wat u van dit product mag verwachten en het biedt ons de mogelijkheid samen te filosoferen over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Informatie ontvangen over onze GBSP4 Outdoor LED Schermen?
Stel gerust uw vragen als u meer wilt weten over onze producten.