GBSP8 Outdoor LED Schermen

Grootbeeldscherm.nl beschikt over een DIP LED Scherm met een beeldoppervlak van maar liefst 11,8 vierkante meter en een pixelafstand van slechts 8 millimeter. Wat betekent dit voor u? Een nóg hogere beeldkwaliteit wanneer u kiest voor een van onze outdoor schermen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de voordelen van deze schermen.

GBSP8 Outdoor LED Scherm – Hoge Pixeldichtheid

Ons nieuwe P8 Outdoor LED Scherm herbergt 15.625 beeldpunten per vierkante meter, waardoor wij gerust de woorden “zeer hoge pixeldichtheid” voor een DIP Scherm in de mond kunnen nemen. Dankzij deze hoge pixeldichtheid kan uw publiek zowel op relatief korte- als grotere afstand genieten van een fraaie weergave van de door u gewenste beelden.

GBSP8 Outdoor LED Scherm – Ongeëvenaarde lichtopbrengst

Bij de keuze voor ons nieuwe scherm hebben wij gekozen voor een DIP LED Scherm, waarbij er gebruik gemaakt van afzonderlijke LEDs voor de kleuren rood, groen en blauw. Waarom hebben wij hiervoor gekozen? Dat is zeer eenvoudig te verklaren. Dit type scherm, welke overigens uit A-merk onderdelen bestaat, presteert namelijk het allerbeste op het gebied van lichtsterkte. Zodoende beschikt u ook bij maximale zonneschijn over het beste beeldscherm.

GBSP8 Outdoor LED Scherm – Compleet Pakket

U kunt bij ons een LED Scherm Huren in een compleet audiovisueel pakket welke volledig naar uw smaak is samengesteld. Wij bieden u deze mogelijkheid aangezien u bij ons keuze heeft uit een zeer ruim assortiment.

– Geluid
– Verlichting
– Camerawerk
– Podiumwagen
– Trussconstructies

Informatie ontvangen over onze Outdoor LED Schermen?
Stel gerust uw vragen als u meer wilt weten over onze producten.