EEN LED SCHERM LAAT UW BEURSSTAND OPVALLEN

Op zoek naar een manier om uw beursstand op een positieve manier te onderscheiden van uw concurrenten? Als u besluit een led scherm te huren, zullen potentiële klanten uw stand zeker niet zomaar voorbij lopen. Wij hebben afgelopen jaren al voor veel bedrijven uit binnen- en buitenland een videowall mogen plaatsen. Fraaie afwerking van uw led wand kan eveneens door ons worden gerealiseerd. Door middel van deze pagina pogen wij een goed beeld te schetsen van de talrijke opties, zodat u op voorhand exact weet wat u kunt verwachten.

ZO ZIET EEN LED SCHERM IN EEN STAND ERUIT

Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom bij ons aan de zaak om een led scherm opstelling te aanschouwen; zodat u exact weet wat u tijdens de beurs van onze producten kunt verwachten. De foto’s hiernaast geven alvast een beeld van de mogelijkheden.

MEER DAN ALLEEN EEN LED SCHERM HUREN

Dankzij een ruim assortiment kunnen wij eveneens het licht en geluid voor uw stand verzorgen. Ook bieden wij de mogelijkheid bijv. een opbergkast, kapstok en koelkast te leveren. Wij weten uit ervaring hoe prettig het is om slechts 1 aanspreekpunt te hebben tijdens een beurs.

Zie eveneens:   Architect@Work  |  VSK Beurs  |  Bio Beurs  |  TechEx

DE BESTE BEELDKWALITEIT IN UW BEURSSTAND

Wij weten hoe belangrijk een beurs kan zijn voor onze klanten en begrijpen dat zij graag de beste beeldkwaliteit in hun stand willen hebben, daarom hebben wij bij de ontwikkeling van onze indoor led schermen nooit concessies gedaan op kwaliteit. Mede hierdoor maken topmerken uit binnen- en buitenland graag gebruik van onze led schermen als ze aan een beurs deelnemen.

Hoe succesvol een beurs voor u verloopt, is afhankelijk van meerdere factoren. De visuele aantrekkingskracht van een stand, verlichting en kwaliteit van het geluid bijvoorbeeld, kunnen een belangrijke rol spelen. Mocht u op zoek zijn naar een ervaren partij die u kan helpen bij de invulling van deze aspecten, dan gaan wij graag met u in gesprek om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. U zult zeer zeker niet de eerste zijn.

LED SCHERM HUREN VOOR EEN OPVALLENDE BEURSSTAND
WIJ WERKEN GRAAG MET U AAN EEN ZEER SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME