LED SCHERM HUREN UTRECHT

Wilt u een LED Scherm huren voor projecten in Utrecht? Wij behoren tot de meest ervaren led scherm verhuurders van Nederland en hebben onze producten mogen plaatsen op meerdere locaties in Utrecht. Onze videoschermen werden niet alleen gebruikt in deze centraal gelegen stad; ook in omliggende plaatsen hebben wij voor meerdere organisaties onze producten mogen leveren. Met deze pagina proberen wij u meer inzicht te geven op de door ons verrichte werkzaamheden in de regio Utrecht.

LED SCHERM BEURS UTRECHT

Wij hebben veel stands in de Jaarbeurs Utrecht mogen voorzien van een led scherm, welke de aandacht wist te trekken van vele bezoekers. Klanten keken met hierdoor met een positief gevoel terug op onze samenwerking.

LED SCHERM UTRECHTS THEATER

Ook in het Beatrixtheater hebben wij meerdere keren een led scherm mogen plaatsen t.bv. van congressen en symposiums. Wilt u ook een led scherm huren voor evenementen op deze bekende locatie in Utrecht?

ANDERE LOCATIES IN UTRECHT

Wij zijn eveneens ingeschakeld als led scherm leverancier in Nieuwegein, Houten en Bunnik. Ook elders in de provincie Utrecht kon in grote getale gekeken worden naar het WK voetbal dankzij onze producten.

twee led schermen technishow jaarbeurs utrecht
groot scherm en geluid in stand vakantiebeurs
led wall in stand tijdens technishow in de jaarbeurs utrecht
led scherm als panoramawall tijdens vsk beurs utrecht

LED SCHERM HUREN IN COMPLEET PAKKET

Wij onderscheiden ons eveneens met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van beeld, licht, geluid, truss en rigging. Het is toch prettig dat u zaken kunt doen met een en dezelfde leverancier voor de invulling van het complete audiovisuele pakket voor uw project? Wij nemen ook in Utrecht regelmatig de volledige ontzorging voor onze rekening.

DE KRACHT VAN EEN LED BEURSWAND IN UTRECHT

Steeds meer partijen kiezen er voor een complete led beurswand te huren als invulling van een stand. Het grote voordeel van deze oplossing is de enorme attentiewaarde, waardoor uw stand in het oog zal springen van de meeste bezoekers. Geen statische achterwand meer, maar op een dynamische manier informatie delen met een groot publiek.

ENKELE LED SCHERM REFERENTIES IN UTRECHT

Indien de inleidende tekst en bovenstaande afbeeldingen nog geen volledig beeld hebben geschetst van onze producten en de mogelijkheden, werp dan eens een blik op onderstaand overzicht van projecten in Utrecht waarbij gebruik gemaakt werd van onze led schermen. Hopelijk bent u hierna overtuigd van het feit dat een led scherm huren bij Grootbeeldscherm.nl een goede keuze zal zijn.

– Promz
– 50+ beurs
VSK Beurs
Technishow

WK Voetbal
Vakantiebeurs
Mosadex Experience
– Kampeer- en Caravanbeurs

– Roadshow, Postillion Hotel Bunnik
– Proffsport Voorjaarsbeurs, Expo Houten
– Credit Expo, Congrescentrum Nieuwegein
– Conversational Conference, Supernova

LED Scherm huren voor projecten in Utrecht?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden