LED SCHERM HUREN UTRECHT

Wilt u een LED Scherm huren voor projecten in Utrecht? Wij behoren tot de meest ervaren led wall verhuurders van Nederland en hebben onze producten mogen plaatsen op meerdere locaties in de ze centraal gelegen stad. Er werd niet alleen gebruik gemaakt van onze producten en dienstverlening in de Domstad, ook in de omliggende plaatsen besloot met gebruik te maken van onze videoschermen. Middels deze pagina proberen wij u meer inzicht te geven op de door ons verrichte werkzaamheden in de Provincie Utrecht.

LED SCHERMEN JAARBEURS

Wij hebben veel stands in de Jaarbeurs Utrecht mogen voorzien van een led scherm, welke de aandacht wist te trekken van vele bezoekers. Klanten keken met hierdoor met een positief gevoel terug op onze samenwerking.

LED WALLS BEATRIXTHEATER

Ook in het Beatrixtheater hebben wij meerdere keren een led scherm mogen plaatsen t.bv. van congressen en symposiums. Wilt u ook een led scherm huren voor evenementen op deze bekende locatie?

ANDERE LOCATIES IN UTRECHT

Wij zijn eveneens ingeschakeld als videowall leverancier in Nieuwegein, Houten en Bunnik. Tevens kon er elders in de provincie in grote getale gekeken worden naar het WK voetbal dankzij onze led walls.

twee led schermen technishow jaarbeurs utrecht
groot scherm en geluid in stand vakantiebeurs
led wall in stand tijdens technishow in de jaarbeurs utrecht
led scherm als panoramawall tijdens vsk beurs utrecht

LED SCHERM HUREN IN COMPLEET PAKKET

Wij onderscheiden ons eveneens met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van beeld, licht, geluid, truss en rigging. Het is toch prettig dat u zaken kunt doen met een en dezelfde leverancier voor de invulling van het complete audiovisuele pakket voor uw project? Wij nemen ook in Utrecht regelmatig de volledige ontzorging voor onze rekening.

DENK OOK EENS AAN EEN LED BEURSWAND

Steeds meer partijen kiezen er voor een complete led beurswand te huren als invulling van een stand. Het grote voordeel van deze oplossing is de enorme attentiewaarde, waardoor uw stand in het oog zal springen van de meeste bezoekers. Geen statische achterwand meer, maar op een dynamische manier informatie delen met een groot publiek.

ENKELE LED SCHERM REFERENTIES IN UTRECHT

Indien de inleidende tekst en bovenstaande afbeeldingen nog geen volledig beeld hebben geschetst van onze producten en de mogelijkheden, werp dan eens een blik op onderstaand overzicht van projecten waarbij gebruik gemaakt werd van onze led schermen. Hopelijk bent u hierna overtuigd van het feit dat een led scherm huren bij Grootbeeldscherm.nl een goede keuze zal zijn.

– Promz
– 50+ beurs
VSK Beurs
Technishow

WK Voetbal
Vakantiebeurs
Mosadex Experience
– Kampeer- en Caravanbeurs

LED Scherm huren voor projecten in Utrecht?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden