DE MEERWAARDE VAN LED SCHERMEN BIJ EVENEMENTEN

Steeds vaker kiezen organisatoren van een evenement er voor een led scherm te huren. Zij erkennen de meerwaarde van een led wall en hebben ingezien dat het gebruik er van voordelig kan zijn voor vele partijen. Op deze pagina leest u waarom er over de gehele wereld steeds vaker led schermen worden ingezet en bij welk type evenementen er voor gekozen werd gebruik te maken van onze producten.

VOOR IEDER EVENEMENT HET JUISTE LED SCHERM

Er zijn vele soorten LED Schermen. Het is belangrijk om per evenement te bekijken welk product het meest geschikt is. Wij beschikken over een ruim assortiment en bieden u de mogelijkheid samen met ons te bespreken welk type led wall u het beste kunt huren.

In het verleden werden er led schermen bij ons gehuurd voor beursstands, concerten, presentaties, uitvaarten, feesten, festivals, drive-in bioscopen, sportevenementen en promotionele activiteiten.

VOORDELEN LED SCHERMEN BIJ EVENEMENTEN

Bij nagenoeg ieder evenement biedt een led scherm voordelen. Een hoge attentiewaarde van beursstands, exposure voor sponsoren, optredens tot in detail in beeld, samen sport kijken in de zon, krachtige weergave van uw boodschap, passanten informeren over het laatste nieuws, pubquiz spelen in de openlucht, toon mooie beelden van dierbaren, enzovoorts.

Met een led scherm kunt u dus informeren, adverteren, amuseren, emotioneren, attenderen, enthousiasmeren en nog veel meer.

mobiel led scherm in hengelo
videowalls tijdens concerten in ahoy
led scherm tijdens wk voetbal in dalfsen

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van een led scherm tijdens uw evenement? Wij gaan graag met u in gesprek, zodat u de talrijke mogelijkheden kunt ontdekken. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons aan de zaak om onze producten te bezichtigen. U weet dan precies wat u van ons en onze producten kunt verwachten.

DE VOORDELEN VAN EEN LED SCHERM BIJ EVENEMENTEN
ONZE LEDWALLS ZIJN VAN WAARDE VOOR ORGANISATOREN, SPONSOREN EN BEZOEKERS.