LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN BELGIË

Grootbeeldscherm.nl is dankzij zijn uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en rijke ervaring een veelgekozen led scherm leverancier door bedrijven welke een groot scherm willen huren voor evenementen in België. Wij hebben hierdoor een rijke ervaring in Antwerpen, Brussel, Gent en andere locaties in Vlaanderen. Benieuwd bij welk type projecten er gebruik gemaakt werd van onze producten en dienstverlening? Neem dan rustig een kijkje op deze pagina.

LED SCHERMEN IN ANTWERPEN

Wij zijn trots dat wij onze led schermen hebben mogen leveren bij concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. Ook werden onze producten in deze regio gebuikt om public viewing tijdens voetbalwedstrijden van de Rode Duivels mogelijk te maken.

LED WALLS TIJDENS BEURZEN

Wij werden geselecteerd als leverancier van een led scherm door bedrijven die deelnamen aan beurzen in onder andere Brussel, Gent en Weelde. De ondernemers konden hierdoor rekenen op een beursstand met een enorme aantrekkingskracht.

ANDERE LOCATIES IN BELGIË

Ook op andere locaties in Limburg / Brabant / Vlaanderen – oftewel België – hebben wij indoor, outdoor en mobiele  led schermen mogen plaatsen voor uiteenlopende projecten. Voorbeelden zijn: Voeren, Hasselt, Lommel, Alden Biesen en Tongeren.

led scherm huren belgie beurs gent brussel antwerpen
led scherm huren concert antwerpen hasselt brabant
led scherm huren ek voetbal belgie vlaanderen antwerpen

COMPLEET PAKKET HUREN OP HET GEBIED VAN BEELD, LICHT EN GELUID

Grootbeeldscherm.nl is onderdeel van een audiovisueel verhuurbedrijf. U kunt dus ook bij ons terecht wanneer u een compleet audiovisueel pakket met de gewenste apparatuur op het gebied van beeld, licht, geluid wilt huren voor een project in België. Wij gaan nimmer routinematig te werk, wij onderscheiden ons door bij ieder project maatwerk te leveren. Samen met u bespreken wij de best denkbare invulling voor uw evenement.

ONTVANG MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT ONZE DIENSTVERLENING

Voel u vrij geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om meer informatie te vergaren met betrekking tot onze producten, dienstverlening en de mogelijkheid tot samenwerking. Wij gaan graag het gesprek met u aan om samen na te denken over de meest geschikte audiovisuele oplossing voor uw project in België. Diverse klanten gingen u voor; voor projecten in bv. Antwerpen, Brussel en Gent.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN PROJECT IN BELGIË?
WIJ HEBBEN ERVARING IN DIT LAND NA EVENTS IN O.A. ANTWERPEN, BRUSSEL EN GENT