LED VIDEO PROSWITCH

Fraaie LED Schermen zijn vanzelfsprekend de belangrijkste factor wanneer u een boodschap groots wenst te vertonen. Met enkel een LED Scherm en een basic control system zijn de mogelijkheden echter zeer beperkt. Grootbeeldscherm.nl beschikt over de juiste hardware om zowel het gebruiksgemak als de hoeveelheid mogelijkheden te vergroten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld onderstaande LED Video Proswitches.

GBS-LVPS510CS

De LVPS510CS is een serie welke is ontwikkelt om samen te werken met LED Video Wall systemen. Het zorgt voor prachtige weergave van aangeboden beelden; kleuren en helderheid welke onze LED Schermen kunnen produceren komen volledig tot hun recht. Daarnaast biedt dit product u de mogelijkheid zeer veel bronnen aan te sluiten.

led video proswitch - lvps510cs

GBS-LVPS550DS

De LVPS-L550Ds biedt aanvullende opties ten opzichte van de LVPS-L510CS. Zo biedt dit product u 16 switching effects, kan het iedere DVI-input resolutie aan en zorgt het voor een goede en stabiele weergave van de beelden op het grote scherm. Daarnaast kunt u met de LVPS-L550DS proswitches een megagroot videoscherm aansturen.

led video proswitch - lvps550ds

GBS-LVPS575ES

Een machine voor het grote werk; de LVPS575ES is een zeer uitgebreide machine met een zeer grote capaciteit. Ze zijn in staat om 4K te verwerken en leveren, waardoor wij ze regelmatig gebruiken voor onze grotere projecten. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een uitgebreide demonstratie.

Wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot de vele mogelijkheden welke onze LED Video Proswitches u bieden in combinatie met een groot scherm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Eveneens bent u van harte welkom bij ons, wij geven u graag een demonstratie.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze Proswitches?
Op onze LED Video Proswitches kunt u nagenoeg alle hardware aansluiten