LED Wall Huren

LED Wall Huren? Als audiovisueel specialist zijn wij in staat om u van een passende LED Wall te voorzien voor nagenoeg iedere toepassing. Kenmerkend voor al onze schermen zijn de bovengemiddelde lichtopbrengst en pixeldichtheid, waardoor u verzekerd bent van het optimale eindresultaat wanneer u bij ons een LED Wall huurt.

LED Wall Huren – Indoor LED Walls

In ons verhuur assortiment vindt u 60m2 aan GBSP6 en GBSP3 LED Walls, waarmee wij voor nagenoeg iedere toepassing een prachtige videowall kunnen creëren. De schermen herbergen op iedere vierkante meter tienduizenden beeldpunten, waardoor aanwezigen reeds op zeer korte afstand kunnen genieten van een zeer strakke beeldkwaliteit. Hoe strak? Dankzij de hoge pixeldichtheid zijn wij in staat om schermen te leveren met HD-plus beeldkwaliteit.

LED Wall Huren – Mobiele LED Walls

Eenieder die besluit een van onze mobiele LED walls te huren profiteert van multifunctionaliteit en een grote flexibiliteit. Onze mobiele systemen zijn binnen 15 minuten na aankomst gereed voor gebruik en beschikken naast een fraai beeldscherm over een uitgebreide regieruimte en randapparatuur op het gebied van zowel beeld als geluid. Kortom: Alles wat u wenst in 1 combinatie.

LED Wall Huren – Outdoor LED Walls

Een helderheid tot wel 10.000 nits, gekoppeld aan 15.625 beeldpunten per vierkante meter. Bij ons kunt u zowel RGB P8 als P10 LED Schermen huren. De keuze voor RGB walls zijn een bewuste, met dit type scherm kan namelijk de hoogste lichtsterkte gegenereerd worden. Hierdoor kunnen wij ook bij maximale zonneschijn een gegarandeerd zeer duidelijk zichtbaar beeldscherm aanbieden.

LED Wall Huren – Groot verzorgingsgebied

In de loop der jaren hebben wij op talrijke locaties in binnen- en buitenland projecten gefaciliteerd. Ons verzorgingsgebied is zodoende omvangrijk, ook voor een evenement op uw locatie kunt u bij ons een LED Wall huren.

LED Wall Huren – Compleet Audiovisueel Pakket

Als audiovisueel specialist kunnen wij u samen met u een compleet pakket samenstellen bestaande uit de nodige audio-, video- en verlichtingsproducten. Op deze manier kan uw boodschap overgedragen worden op exact de manier die u in gedachten hebt.

Wilt u een grote LED Wall huren?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden