LED WALL HUREN

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige led wall huren bij een specialistisch bedrijf? Grootbeeldscherm.nl is een van de meest ervaren verhuurders van Nederland en levert al sinds 2007 indoor, outdoor en mobiele led walls bij talrijke projecten in binnen- en buitenland. Ontdek of wij ook iets voor u kunnen betekenen; talrijke topmerken gingen u voor.

INDOOR LED WALL HUREN

Als wij investeren in een indoor led wall, dan ligt de focus op kwaliteit. U kunt er daarom op vertrouwen dat onze nieuwste schermen tot de besten op de markt behoren. Daarom worden ze zo vaak gebruikt op de zakelijke markt.

OUTDOOR LED WALL HUREN

Of u nu een outdoor led wall zoekt met de hoogste helderheid of een hoge pixeldichtheid, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij doen ons best een outdoor scherm betaalbaar te maken voor zo veel mogelijk partijen.

MOBIELE LED WALL HUREN

Onze mobiele led walls zijn gebruiksvriendelijk en kort na aankomst in gebruik te nemen. Deze schermen variëren in grootte van anderhalve tot achttien-en-een-half vierkante meter. Profiteer van de scherpe prijs.

led wall huren voor uw beursstand?
led wall huren voor beurs in frankurt

LED WALL HUREN IN EEN AUDIOVISUEEL PAKKET

Deze website is een handelsnaam van een full scale av-bedrijf. Ons ruime assortiment bestaat uit producten op het gebied van beeld, licht, geluid, truss, rigging & podia. Handig, als u het prettig vindt om slecht een aanspreekpunt te hebben voor de audiovisuele invulling van uw evenement. U kunt dus meer dan alleen een led wall huren.

WIJ LEVEREN MAATWERK LED WALL-OPSTELLINGEN

Wij kunnen onze led walls op veel verschillende manieren opstellen. Onze professionals bouwen ze regelmatig op de vloer, een plateau of in een wand. Ook kunnen videowalls worden opgehangen, om dit te realiseren wordt er gebruik worden gemaakt van onze hanging bars. Wilt u het scherm netjes afgewerkt hebben? Kies dan voor een kadersysteem.

EEN OVERZICHT VAN ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens rustig een kijkje op onze referentiepagina, hier ziet u een bondige selectie van de vele projecten waarbij wij een led wall hebben mogen faciliteren. Op onderstaande pagina’s vindt meer informatie, gespecificeerd naar het type project:

mobiele led wall tijdens nacht van hengelo
Mobiele LED Wall huren tijdens wk voetbal

WILT U GRAAG VOORAF WETEN WAT U KUNT VERWACHTEN?

Wij zijn volledig transparant. Bij ons geen verleidelijke kreten, gebaseerd op onwaarheden of met afwijkende algemene voorwaarden. Informatie die door ons wordt gecorrespondeerd is eenvoudig te verifiëren. Geen verborgen kosten; dus geen onaangename verrassingen na afloop. Bij interesse bent u van harte welkom voor een demonstratie van onze producten. Weet wat u kunt verwachten als u een led wall huurt.

WAAROM VELEN KIEZEN VOOR GROOTBEELDSCHERM.NL

Wij vinden het lastig om ons ‘eigen vlees’ te keuren, maar het is een feit dat wij regelmatig bedankjes en mooie woorden toegestuurd krijgen van onze klanten na afloop van een samenwerking. Ons vermoeden is dat zij kozen voor onze onderneming vanwege (een combinatie van) de kwaliteit van onze led schermen, scherpe huurtarieven, specialistische kennis, rijke ervaring, flexibele dienstverlening en/of de mogelijkheid vooraf product te bekijken.

MEER INFORMATIE MBT HET HUREN VAN EEN LED WALL

Denkt u na het lezen van deze pagina dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om meer informatie met betrekking tot onze producten en dienstverlening te verschaffen. Eveneens bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak om onze led walls te bekijken. Dat geeft ons direct de mogelijkheid om samen te brainstormen over de beste invulling voor uw project.

OP ZOEK NAAR EEN FRAAIE LED WALL VOOR UW PROJECT?
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie