LED WALL HUREN

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige led wall huren bij een specialistisch bedrijf? Grootbeeldscherm.nl is een van de meest ervaren verhuurders van Nederland en levert indoor, outdoor en mobiele led walls in diverse maten bij talrijke projecten in binnen- en buitenland. Talrijke topmerken hebben er voor gekozen gebruik te maken van onze producten en dienstverlening.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE LED WALL TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Bij ons kunt u rekenen op een led wall met een hoge resolutie, prachtige kleurweergave en hoge refresh rate. Tevens zorgen wij voor een eenvoudig te bedienen opstelling van onze producten, in de meeste gevallen plug ’n play, welke onze klanten eenvoudig in gebruik kunnen nemen. Niet geheel onbelangrijk; wij streven naar een betaalbare oplossing. Wij bieden een concurrerende prijs, waardoor u onderaan de streep nooit teveel betaald.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens rustig een kijkje op onze referentiepagina, hier ziet u een bondige selectie van de vele projecten waarbij wij een led wall hebben mogen faciliteren. Op onderstaande pagina’s vindt meer informatie, gespecificeerd naar het type project:

> Beurzen
> Concerten
> Presentaties
> Productpromotie
> Sportevenementen
> Feesten en festivals

LED WALLS IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wij zijn onderdeel van een full scale av-bedrijf. Zodoende kunt u bij ons veel meer dan alleen een led wall huren. Ons assortiment bestaat namelijk eveneens uit een ruim aanbod op het gebied van beeld, licht, geluid, truss, rigging & podia. U heeft hiermee de mogelijkheid een compleet audiovisueel pakket samen te stellen. Volledig naar uw smaak; welke de perfecte invulling biedt aan uw project.

Wist u trouwens dat wij onze LED Walls op vele manieren kunnen opstellen? Onze professionals bouwen ze regelmatig op de vloer, een plateau of in een wand. Ook worden videowalls regelmatig opgehangen, hiervoor kan er een beroep gedaan worden op speciale hanging bars. Als u het scherm netjes afgewerkt wilt hebben; dan kunnen wij een strak kadersysteem voor u regelen.

Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen tijdens uw project? Wij gaan graag met u in gesprek om u meer informatie met betrekking tot onze producten en dienstverlening te verschaffen. Eveneens bent u welkom bij ons aan de zaak om onze led walls te komen bekijken.

Wilt u een fraaie led wall huren voor uw project?
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie