LED WALL HUREN

Wilt u een led wall huren? Grootbeeldscherm.nl is een van de meest ervaren van verhuurders van Nederland en levert zijn indoor led walls, outdoor led walls en mobiele led walls in diverse maten bij talrijke projecten in binnen- en buitenland. Wij werden gekozen als led wall leverancier bij projecten van diverse topmerken dankzij onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en concurrerende tarieven.

A-KWALITEIT LED WALL HUREN

Wij doen geen concessies op het gebied van kwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op een led wall met vlekkeloos beeld, een prachtige weergave van kleuren en hoge refresh rate. Wij gaan niet mee met de ‘goedkope producten/C-kwaliteit-trend’ op de markt.

PROFITEER VAN ONZE ERVARING

Grootbeeldscherm.nl verhuurt led walls sinds 2007 en heeft door de jaren heeft regelmatig trainingen gevolgd bij diverse producenten. Klanten huurden met een gerust hart led walls voor projecten in Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Zwitserland & Kroatië.

LED WALL HUREN = BETAALBAAR

Wij pogen het huren van led walls betaalbaar te maken voor vele partijen. Dit doen wij door te werken met concurrerende verhuurtarieven. Ook voor de professionele dienstverlening hanteren wij een prima prijs; waardoor u onderaan de streep nooit teveel betaald.

ONZE LED WALL VERHUUR ACTIVITEITEN IN BEELD

Benieuwd naar onze ervaring? Op onze referentiepagina vindt u een bondig overzicht van referenties op het gebied van onder andere:

> Beurzen
> Concerten
> Presentaties
> Productpromotie
> Sportevenementen
> Feesten en festivals

LED WALL I.C.M. EEN AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Bent u op zoek naar een leverancier welke u volledig weet te ontzorgen op audiovisueel gebied? Grootbeeldscherm.nl is onderdeel van een av-verhuurbedrijf, waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod op het gebied van beeld, licht, geluid, truss, rigging & podia. U heeft de mogelijkheid een compleet audiovisueel pakket volledig naar uw smaak samen te stellen; welke uitstekend past bij uw project.

WANNEER WIJ ONSZELF BIJ U AANBEVELEN

+ Producten met een goede kwaliteit?
Meer dan alleen een LED Wall huren?
+ Op voorhand weten waar u aan toe bent?
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk?
+ Geeft 12,5 jaar verhuur ervaring uw vertrouwen?
+ Eenzelfde led wall als diverse mondiale topmerken?

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Kunt u bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan denken wij een geschikte business partner voor u zijn als u een mooie led wall wilt huren. Wij gaan graag met u in gesprek om u meer informatie met betrekking tot onze producten en dientsverlening te verschaffen. Eveneens zijn geïnteresseerde partijen altijd welkom bij ons aan de zaak om onze videoschermen te komen bekijken.

Wilt u een fraaie led wall huren voor uw project?
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie