MONITOR HUREN

Wilt u een monitor huren voor uw project? Grootbeeldscherm.nl beschikt over monitoren variërend in grootte van 24 tot en met 85 inch. Door de jaren heen hebben wij al op veel locaties monitoren mogen plaatsen voor beurzen, congressen, presentaties, informatievoorziening in openbare ruimten en talrijke andere toepassingen. U bent tevens bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een Touchscreen of TV-scherm.

MODERNE MONITOR HUREN

Ons bedrijf investeert doorlopend in de nieuwste technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u bij ons alleen moderne monitoren kunt huren. U kunt content afspelen vanaf een computer, maar het is ook mogelijk om foto’s en video’s rechtstreeks vanaf een USB-stick af te spelen.

MONITOR VOOR GOEDE PRIJS

Bij ons kunt u monitoren huren voor een goede prijs. Onze professionals zorgen er voor dat de door u gehuurde schermen worden geïnstalleerd en geven ter plekke uitleg over de werking van de apparatuur, waardoor u de garantie heeft dat u de producten kunt gebruiken zoals u het wilt.

Monitoren 43, 49, 55, 65 of 86 inch huren
24 inch smart monitor huren
32 inch smart monitor huren voor uw beursstand

TOUCH SCREEN MONITOREN

Naast de conventionele monitoren bieden wij u de mogelijkheid een touch screen te huren. Dit type product wordt steeds vaker gebruikt en maakt het mogelijk om meer interactie met bezoekers te realiseren. Afgelopen jaren hebben wij al touch screens mogen leveren in meerdere beursstands en experience centres.

GROOT LED SCHERM HUREN

Vindt u vijf-en-tachtig inch niet groot genoeg? Dan kunt u er voor kiezen een led scherm te huren. Met onze modulaire led tegels kan een immens beeldscherm worden gerealiseerd welke zelfs groot genoeg zal zijn als u duizenden bezoekers verwacht. Meer informatie over dit type product vindt u op deze pagina.

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot het huren van een monitor? Neem vrijblijvend contact met ons op om en kom te weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Onze professionals staan u graag te woord.

EEN KLEINE OF GROTE MONITOR HUREN
Vanuit Overijssel leveren wij monitoren door heel Europa