NARROWCAST MOGELIJKHEDEN

Bent u op zoek naar digital signage voor uw onderneming? Grootbeeldscherm.nl beschikt over veel kennis op het gebied van narrowcasting en is reeds al 2007 gespecialiseerd op het gebied van led schermen. Dit maakt ons een aan te bevelen leverancier voor bedrijven/ organisaties welke op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige beeldschermen ten behoeve van het uitdragen van een boodschap. 

INFORMATIESCHERMEN

Beeldschermen zijn essentieel bij het overdragen van een boodschap; digitale informatieschermen zijn immers de enige manier om bewegende beelden te tonen. Kiest u voor digital signage? Dan adviseren wij onze klanten niet te besparen op de kwaliteit, zodat uw content op de best denkbare manier kan worden weergegeven.

MAATWERK OPLOSSINGEN

De meest geschikte invulling zal sterk per situatie verschillen. Wij gaan graag met u in gesprek om de situatie op uw locatie te analyseren; zodat gezamenlijk een oplossing gevonden kan worden waarvan beide partijen denken dat ze een prachtig resultaat kunnen opleveren. Wij prefereren maatwerk boven standaard-concepten.

Op zoek naar een narrowcasting oplossing in overijssel?

4K ULTRA HD SCHERMEN

Beeldschermen variërend in grootte van 29 t/m 95 inch met een Full HD of 4K Ultra HD resolutie worden het meest gebruikt als informatiescherm bij narrowcasting.

KRACHTIGE LED SIGNING

LED Schermen zijn groter van formaat. Dit type product biedt veel lichtsterkte en zorgt voor een hoge attentiewaarde in bijv. winkels of als outdoor reclamescherm.

ANDERE OPLOSSINGEN

Op het gebied van Narrowcasting kunt u eveneens kiezen voor projectoren, tablets en holografische displays. Ook hiermee kunnen wij u vanzelfsprekend van dienst zijn.

PLUG ’N PLAY OPLOSSINGEN

Wij betrekken onze opdrachtgevers bij iedere stap tijdens het narrowcasting-proces; waardoor er een eindresultaat neergezet zal worden waar zowel klant als leverancier volledig achter staan. Als leverancier waarborgen wij niet alleen de kwaliteit, wij zullen er ook voor zorgen dat er een eenvoudig te gebruiken opstelling neergezet wordt.

Geïnteresseerd in een narrowcasting oplossing voor uw zaak?
Bezoek ons in Overijssel voor meer informatie m.b.t. digital signage.