LED SCHERM HUREN | DE WERKWIJZE VAN GROOTBEELDSCHERM.NL

Leuk dat je onze website bezoekt. Met deze pagina proberen wij een duidelijk beeld te schetsen van onze werkwijze, stap voor stap, zodat je precies weet welke service er verwacht kan en mag worden wanneer je besluit bij ons een led scherm te huren. Elders op onze site is uitgebreide informatie over onze producten te vinden; waardoor we je hopelijk weten te overtuigen van de kwaliteit van zowel onze led walls als dienstverlening.

STAP 1:  INKOOP LED SCHERMEN

Wij zijn veel actief op de zakelijke markt. Hier worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Daarom laten wij Indoor LED Schermen voor ons op maat maken; veel ‘standaard’ kant-en-klaar producten zijn namelijk niet van het niveau dat wij nastreven voor de professionele markt. De kwaliteitscontrole is strikt en wordt door ons zelf in de fabriek uitgevoerd. Pas als wij groen licht geven, worden de producten verzonden. Omdat wij steeds vaker aanvragen krijgen voor informele (particuliere) projecten, bieden wij nu ook enkele goedkopere series aan. Hierdoor kunnen wij nog meer mensen blij maken.

STAP 2:  TRANSPARANTE INFORMATIE

Alle informatie op deze website is feitelijk correct en eenvoudig te verifiëren. Door veel informatie en referenties te delen, hopen wij een goed beeld te geven van: Onze producten, de talrijke mogelijkheden en jarenlange ervaring. Daag je ons uit een offerte op te stellen, dan bieden wij u direct de eerlijke prijs. Wij proberen vooraf alle kosten inzichtelijk te maken, zodat u later niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

STAP 3:  DEMONSTRATIE VAN PRODUCTEN

Niet eerder gebruik gemaakt van een groot led scherm of twijfels omdat de kwaliteit bij een andere leverancier je niet heeft weten te overtuigen? Wij nodigen je van harte welkom uit voor een live demonstratie van onze ledwalls, zodat je met eigen ogen een oordeel kunt vellen over de kwaliteit van onze videoschermen. Je weet dan precies wat je gaat huren, waardoor de kans op teleurstelling achteraf tot het minimum wordt beperkt.

STAP 4:  ALLES IN OVERLEG MET ONZE KLANTEN

Wij vinden het belangrijk dat het voor onze klanten duidelijk is hoe wij te werk gaan. Alles wat wij doen, zal dan ook in goed overleg met onze opdrachtgever plaatsvinden. Samen wordt onder andere bepaald:

> Op welke manier led schermen geplaatst zullen worden
> Wanneer wij zullen gaan beginnen met de opbouw
Wanneer producten zullen worden opgeleverd
> Welke voorwaarden van kracht zullen zijn
Wanneer wij beginnen met de afbouw

led scherm kopen - vanuit overijssel, door heel Nederland

STAP 5:  HANTEREN VAN SCHAPPELIJKE HUURVOORWAARDEN

Wij willen niet dat onze klanten zich zorgen hoeven te maken; om deze reden werken wij met redelijke huurvoorwaarden.
Hier vind je een compleet overzicht van onze actuele leveringsvoorwaarden.

Note:
Mis je een voorwaarde? Neem gerust contact met ons op om te kijken of deze in een overeenkomst kan worden opgenomen. Wij hebben redelijkheid hoog in het vaandel staan, vandaar dat wij in uitzonderlijke situaties kunnen afwijken van de algemene voorwaarden om klanten tegemoet te komen. Anderzijds kun je ons altijd aan de gestelde condities houden, klanten die bij ons een led scherm huren moeten namelijk wel op ons kunnen bouwen.

STAP 6:  MOGELIJKHEID TOT VRAGEN STELLEN BIJ OPLEVERING

Wij streven naar een gebruiksvriendelijke opstelling van onze led walls – het liefst plug ’n play – welke eenvoudig door onze klanten gebruikt kunnen worden. Aangezien wij samen met onze opdrachtgever het moment van oplevering bepalen, bieden wij hen ruimschoots de mogelijkheid vragen te stellen over de door ons geleverde producten. Wij zullen niet vertrekken voordat onze klant aangeeft zeker te zijn van zijn/haar zaak.

STAP 7:  TECHNISCHE ONDERSTEUNING TIJDENS HUURPERIODE

Onze service houdt niet op nadat wij onze producten hebben geplaatst. Wanneer je bij ons een led scherm huurt, kun je ons altijd telefonisch bereiken voor vragen en/of opmerkingen. Mocht de situatie er om vragen, dan zullen wij direct in de wagen stappen om van dienst te kunnen zijn. Wij zijn hierbij niet aan tijden gebonden; ook buiten kantoortijden en in het weekend staan wij voor je klaar.

STAP 8:  RUIMTE VOOR EVALUATIE NA AFLOOP VAN UW PROJECT

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Ieder project zullen wij een uiterste inspanning leveren, zodat in samenwerking met onze klant gewerkt kan worden aan een fraai eindresultaat. Natuurlijk kan het altijd voor komen dat je iets ziet waarvan je denkt ‘dat had beter gekund’. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij het graag. Aan de hand van gefundeerde feedback kunnen wij eventueel aanpassingen aanbrengen in onze werkwijze, waardoor u een volgende keer wel met 100% tevredenheid een led scherm zult huren.

Het meest geschikte LED Scherm huren voor uw project?
Neem contact met ons op en ontdek de vele verhuur mogelijkheden