Podiumwagen Huren

Bent u op zoek naar een podiumwagen voor uw evenement? Grootbeeldscherm.nl heeft zijn assortiment onlangs versterkt met een fraaie podiumwagen, welke in niet al te lange tijd na aankomst door u in gebruik kan worden genomen. Meer informatie met betrekking tot de vele mogelijkheden vindt u op deze pagina.

Podiumwagen Huren – Compleet Audiovisueel Pakket

Wij onderscheiden ons met onze podiumwagen op diverse vlakken, zo kunt u bij ons een podiumwagen huren in combinatie met een compleet audiovisueel pakket. Wij kunnen de podiumwagen leveren met een pakket bestaande uit beeld, licht en geluid welke volledig naar uw wens is samengesteld.

Podiumwagen Huren – Zeer groot vloeroppervlak

Daarnaast is het standaard vloeroppervlak van ruim 33 vierkante meter (4.5  7.4m) groter dan menig andere podiumwagen. Is dit nog niet voldoende? Indien gewenst kunnen wij het podiumoppervlak verder uitbreiden met een weather-proof outdoor podium, compleet met: trappen, veiligheidsrekken, huldigingsblok en anti-slip laag.

Podiumwagen Huren – Podium met anti-slip oppervlak

Zoals beschreven verhuren wij eveneens een los podium. Het losse podium is in hoogte verstelbaar van 60 tot 120 centimeter en beschikt over een anti-slip laag, hetgeen hem een uitstekende keuze maken voor outdoor toepassingen. Vanzelfsprekend leveren wij, waar nodig, safety rekken om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Het losse podium kan eveneens uitstekend gebruikt worden in combinatie met een Mobiel LED Scherm.

Podiumwagen Huren – Inclusief LED Verlichting

Wij hebben in onze podiumwagen LED verlichting in het dak geplaatst. Wanneer u kiest voor Grootbeeldscherm.nl kunt u hier kosteloos gebruik van maken. De LED-verlichting bestaat uit zowel neutraal wit licht en RGB LED verlichting, middels de bijgeleverde afstandsbediening kunt u zelf de kleur van het licht bepalen.

Podiumwagen Huren – Meer informatie

Wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze podiumwagen of LED Podiumwagen, al dan niet in combinatie met een compleet audiovisueel pakket? U bent van harte welkom, zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. U heeft dan eveneens direct een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Wilt u een podiumwagen huren voor uw evenement?
Ontdek het verrassend scherpe tarief voor onze podiumwagen.