LED SCHERMEN TIJDENS BEURZEN IN PARIJS

Grootbeeldscherm.nl reiste meerdere malen af naar Parijs om hier stands welke geprepareerd werden voor aansprekende vakbeurzen te voorzien van een prachtig led scherm, welke als eye catcher de aandacht zou trekken van tienduizenden bezoekers van over de gehele wereld in het parc des exposition Villepinte Nord.

LED SCHERMEN MAISON OBJET

Tijdens de Maison Objet werd geplaatst onze led wall  geplaatst op een strategisch plek, namelijk recht tegenover een terras. Een prachtige zichtlocatie, waardoor bezoekers in Parijs niet om het scherm heen konden.

LED WALL SIMA PARIJS

Onze klant besloot bij ons een groot led scherm in combinatie met een goede geluidsinstallatie te huren ten behoeve van een beursstand tijdens de SIMA Parijs, een belangrijke vakbeurs voor de agriculturele sector.

PLUG ‘N PLAY SOLUTIONS

Het is prettig om te weten dat wij onze producten altijd nagenoeg plug ‘n play opleveren. Aangezien Parijs niet naast de deur light is het prettig dat de apparatuur eenvoudig door u zelf kan worden bediend.

led scherm huren parijs beurs
led scherm en geluid tijdens beurs in parijs - parc des expositions in villepinte nord

OOK EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS IN PARIJS?

Wilt u ook een groot led scherm huren voor een beurs in Parijs? Wij behoren tot de meest ervaren ledscherm verhuurders van Nederland. Dankzij onze rijke ervaring zijn wij zeer gespecialiseerd en kunt u vertrouwen op zeer veel kennis van zaken, waardoor u met een gerust hart naar Parijs kunt afreizen. Meerdere bedrijven gingen u voor.

LED Scherm huren voor een beurs in Parijs?
Ontdek onze ervaring bij het parc des expositions in Parijs – Villepinte Nord