LED SCHERMEN IN BELGIË

Grootbeeldscherm.nl is dankzij zijn magnifieke prijs-/kwaliteitverhouding en rijke ervaring een veelgekozen led scherm leverancier door bedrijven welke een groot scherm willen huren voor evenementen in België. Wij hebben hierdoor een rijke ervaring in Antwerpen, Brussel, Gent en andere locaties in Vlaanderen. Benieuwd bij wat voor een type projecten er gebruik gemaakt werd van onze producten en dienstverlening? Neem dan rustig een kijkje op deze pagina.

LED SCHERMEN ANTWERPEN

Er werd gebruik gemaakt van onze ledwalls tijdens shows in het Sportpaleis Antwerpen. Ook in deze regio werd besloten een mobiel led scherm te huren voor weergave van wedstrijden van het nationale team van België.

LED SCHERM HUREN BRUSSEL

Grootbeeldscherm.nl werd gekozen als leverancier van een led scherm voor beurzen in de beurscomplexen Brussels Expo, Flanders Expo in Gent, Depot in Weelde, enzovoorts. Ook een ledscherm huren voor een beurs in België?

ANDERE LOCATIES IN BELGIË

Ook op andere locaties in Limburg / Brabant / Vlaanderen – oftewel België – hebben wij led schermen mogen plaatsen voor uiteenlopende projecten. Voorbeelden zijn: Voeren, Hasselt, Lommel, Alden Biesen en Tongeren.

COMPLEET PAKKET OP HET GEBIED VAN BEELD, LICHT EN GELUID HUREN

Grootbeeldscherm.nl is onderdeel van een audiovisueel verhuurbedrijf. U kunt dus ook bij ons terecht wanneer u een compleet audiovisueel pakket met de gewenste apparatuur op het gebied van beeld, licht, geluid wilt huren voor een project in België. Wij gaan nimmer routinematig te werk, wij onderscheiden ons door bij ieder project maatwerk te leveren. Samen met u bespreken wij de best denkbare invulling voor uw evenement.

ONTVANG MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT ONZE DIENSTVERLENING

Voel u vrij geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om meer informatie te vergaren met betrekking tot onze producten, dienstverlening en de mogelijkheid tot samenwerking. Wij gaan graag het gesprek met u aan om samen na te denken over de meest geschikte audiovisuele oplossing voor uw project in België. Diverse klanten gingen u voor; voor projecten in bv. Antwerpen, Brussel en Gent.

LED Scherm huren voor uw project in België?
Wij leverden reeds in Gent, Antwerpen, Brussel, Kapellen, Voeren, Ravels en Hasselt