groot scherm presentatie porsche 911, enter twente

Wij zijn trots op het feit dat wij voor diverse – mondiaal opererende – topmerken grote LED Schermen hebben mogen plaatsen ten behoeve van beurzen, productpromotie en andere promotionele activiteiten.

Afbeelding:  Presentatie Porsche 911

Meer referenties vindt u hieronder

Ons team voorziet stands in binnen- en buitenland van prachtige LED Schermen. De content van onze klanten wordt op deze wijze groots weergegeven voor de in grote getale aanwezige beursbezoekers.

Meer referenties vindt u hieronder

ledwall stocexpo ahoy rotterdam

Wij zijn vereerd dat wij onze schermen hebben mogen plaatsen in o.a.
AMSTEL HOTEL   |   SCHEEPVAARTMUSEUM   |   BAVO KATHEDRAAL

groot scherm presentatie bavo kathedraal haarlem
groot scherm amstelhotel amsterdam

Onze grote videoschermen hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat congressen, conferenties en exposities voor onze gewaardeerde klanten op een zeer positieve manier zijn verlopen.

Meer referenties vindt u hieronder

De onderscheidende beeldkwaliteit van onze beeldschermen zorgt voor perfecte weergave van uw presentatie. Indien gewenst kunnen wij eveneens de complete geluidsvoorziening verzorgen, zo weet u zeker dat sprekers goed verstaanbaar zullen zijn.

Wij brachten aansprekenden sportevenementen groot in beeld en droegen hierdoor een steentje bij aan de levensvreugde van tienduizenden enthousiaste sportliefhebbers. 

Afbeelding:  NK VELDRIJDEN

Meer referenties vindt u hieronder

mobiel ledscherm nk veldrijden salland overijssel
ledscherm tui arena hannover

Onze ledwalls bleken van grote waarde tijdens shows in de grootste indoor venues van Europa. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van onze videoschermen in de fraaiste openluchttheaters van ons land.

Meer referenties vindt u hieronder

Ook als er wat te vieren valt kan een videowall van toegevoegde waarde zijn. Zo werden onze LEDwalls regelmatig ingezet voor live-weergave van TV-uitzendingen, als decors bij festivals, enzovoorts.

Afbeelding:  KONINGSDAG

Meer referenties vindt u hieronder

groot scherm koningsdag
Geeft deze pagina een goed beeld van onze videowalls?
Of wilt u meer informatie ontvangen m.b.t. onze videoschermen?